Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S23 Ultra Kamerasıyla Piyasayı Sallayacak

Son zamanların en beklenen akıllı telefonu Samsung Galaxy S23 Ultra, kamerasıyla sektöre kükredi. İşte tüm detaylar karşınızda.

Teknoloji devinin yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S23 Ultra çok yakında bizlerle olacak. İnanılmaz özelliklerle gelecek olan akıllı telefon kamera konusunda rakiplerinin tamamını geride bırakacak. Telefon birincil kamerasında inanılmaz bir Megapiksel çözünürlüğüne sahip olacak. Gelin telefona dair tüm detaylara göz atalım.

Samsung Galaxy S23 Ultra 200 Megapiksel Çözünürlüğünde Kamerasıyla Fişek Atacak

Kaynaklardan gelen bilgiler, Galaxy S23 Ultra’nın birincil kamerasında yoğun bir gelişme olacağını gösteriyor. Galaxy S23 Ultra, tam olarak 200 Megapiksel çözünürlüğünde bir lens taşıyacak. S22 Ultra geçtiğimiz yılda 108 Megapiksel birincil kamerasıyla tanıtılmıştı. Şimdi ise S23 Ultra, bu çözünürlüğü iki katına çıkarak telefonu adeta bir fotoğraf makinesine dönüştürecek. 12 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 12 Megapiksel telefoto lens optik sisteme eşlik edecek. Ayrıca Samsung, S23 Ultra’nın kamera sistemine getireceği yazılımsal özelliklerle rakibi Apple’ı altüst edebilir.

S23 Ultra tasarım konusunda fazla değişiklik getirmeyecek. Ancak daha geniş ekran gövde oranı ve geliştirilmiş malzemeler ile S23 Ultra’nın dahili anlamda tasarım konusunda gelişme göstermekten kaçınmayacak.

Akıllı telefon kaynaklara göre 6.8 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüğünde Dynamic AMOLED ekran ile gelecek. Telefon ön kısmında deliğe yerleştirilmiş 40 Megapiksel çözünürlüğünde bir lens taşıyacak. Telefon Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle güç anlamında da rakipsiz olacak. Yakında tanıtılacak olan telefonun gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu