Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Android 12 Tabanlı One UI 4.0 Arayüzünü Yakında Gösterecek

Samsung, Galaxy Unpacked Part 2 duyurusu ile karşımıza çıktı. One UI 4.0 arayüzünün tanıtılacağı bu etkinlik dolu dolu geçecek.

Samsung, yeni etkinlik duyurusu ile karşımıza çıktı. Güney Koreli teknoloji devi 20 Ekim’de Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğini düzenleyecek. Online olarak düzenlenecek olan bu etkinlikte Samsung’un yeni ürünlerini ve merakla beklenen Android 12 tabanlı One UI 4.0 arayüzünü tanıtması bekleniyor.

Yayınlanan teaser videosu sadece Samsung’un uygulamalarını gösteriyor. Bu yüzden Samsung uygulamalarındaki gelişmelerden bahseden bir yazılımsal gelişmeleri görebiliriz. Ayrıca kare kutularda, farklı renklerde yeni ürünlere işaret eden birçok renk var. Samsung bu etkinlik ile ilgili olarak “Kullanıcılarımız çok yönlü ve hayatı çok renkli, ilginç ve benzersiz şekillerde yaşıyor. Bu nedenle, her gün kullandıkları teknoloji onların bireyselliğini yansıtmalıdır.” ifadesini kullanıyor. Bu ifadeye göre de arayüz ve uygulama konusunda bu yıl köklü değişikliklerin olacağını söyleyebiliriz.

Samsung geçen yıl Eylül ayındaki Galaxy Unpacked etkinliğinde, şirket Galaxy S20 Fan Edition‘ı tanıtmıştı. Ama bu sefer Galaxy S21 FE tanıtılmayacak. Samsung’un Galaxy S22 satışlarını baltalamamak için bu yılki uygun fiyatlı amiral gemisi modelini pas geçeceği söyleniyor.

One UI 4.0

Ayrıca, Tab S7’nin piyasaya sürülmesinden bu yana bir yıldan fazla bir süre geçti. Bu yüzden Samsung Tab S8, Tab S8+ ve Tab S8 Ultra modellerini piyasaya sürebilir. Tüm modellerin 120Hz yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca Galaxy Tab S8’in yana monte edilmiş parmak izi tarayıcılı 11 inç LCD ekran, Tab S8+’ın 12,4 inç Süper AMOLED ekranlı ve Tab S8 Ultra’nın 14,6 inçlik Süper AMOLED ekran ile geleceği söyleniyor. Minimal çerçeveler sayesinde yüzde 92’ye varan ekran-gövde oranı sunulacak. Anlayacağınız Tab S8 serisi Apple’ın iPad Pro‘suna rakip olacak.

Samsung, yakın zamanda Android 12 tabanlı One UI 4.0 beta sürümünü kullanıma sunmuştu. Bu nedenle yeni arayüzün tüm özelliklerinin bu etkinlikte gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu