Genel

İZİPİZİ ekran gözlüğü aldık! Paraya kıydık! Peki yararlı mı?

Bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyoruz ve bundan dolayı da kendimiz “paraya kıyıp” İZİPİZİ ekran gözlüğü aldık. Peki deneyimi nasıl?

Son dönemde pandemi sebebi ile evlerdeyiz ve bundan dolayı da hem PC hem de TV kullanma süremiz uzadı. Bizde sürekli olarak reklamlarını gördüğümüz ekran gözlükleri ile ilgili araştırma yapmaya başladık. Bu noktada birçok fiyat ve birçok ürünle karşılaştık ama İZİPİZİ ekran gözlüğü oldukça dikkatimizi çekti.

Çok yakın bir göz doktoru ağabeyimizin de yönlendirmesi sayesinde bu ürünlerde sıfır cam sertifikasının önemli olduğunu öğrendik. Malzeme kalitesi ve tasarımın öne çıktığı izipizi gözlüğündeki deneyimi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İZİPİZİ ekran gözlüğü işe yarıyor mu?

Açıkçası gözlük beklediğimizden çok daha “tarz” bir gözlük oldu. Tasarımını beğenmiştik ama hem malzeme kalitesi hem de gözlük hiç yakışmayan bizde bile gözlüğün iyi durduğunu çevreden aldığımız tepkilerden de anladık. Şu anda haberi hazırladığımız WordPress yazılımı genellikle beyaz bir zemin üzerine kurulu bir yazılım. Bu da gözlerimizin gün içinde yorulmasını sebep oluyordu. Ürünü 1 haftadır kullanıyoruz ve bu ürünle yazı yazmaya çok alıştık.

Bildiğiniz üzere akıllı telefon üreticileri de mavi ışık konusunda çok hassas ve “göz koruma modu” ile mavi ışığı büyük ölçüde kapatıyorlar. Samsung bu konuda çok önemli bir çalışama yaptı ve cep telefonlarında %12 civarlarında olabilen mavi ışığı Ağustos ayında tanıtılacak Galaxy Note 20 serisi ile %6,5 seviyelerine indireceğini duyurdu.

Aldığımız ürünleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Şimdi gelin videomuza geçiş yapalım ve gözlük yakış mı bunun da yorumunu sizlerden bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu