Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknolojiVideo İncelemeler

Nokia 3 Gerçek Kullanım Pil Testi! [Video İnceleme]

Akıllı telefon pazarında herkesin farklı bir alım kriteri var. Kimisi benim için önemli olan Tasarım derken, kimisi de benim için önemli olan performans diyebiliyor. Ortak görüş ise akıllı telefonların pil güçleri oluyor. Bu noktada üreticilerin pil performansını iyileştirmek için ciddi bir uğraş içinde olduklarını görüyoruz. Birçok üretici telefonlarını farklı güç koruma modları ile optimize ederken kullanıcıların da bu firmalara daha fazla önem verdiğine şahit oluyoruz. Bu konuda eskiden oldukça iddialı telefonlar ortaya koyan Nokia ise yeni telefonları Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6‘yı geçtiğimiz Şubat ayında yapılan Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıttı. Biz de bu telefonların Türkiye’de ilk olarak kutu açılışlarını yaptık ve ilk testlerini de sizlerle paylaşmaya başladık. Bugün Nokia 3 Gerçek Kullanım Pil Testi ile karşınızda olacağız.

Nokia 3 Gerçek Kullanım Pil Testi Video

5 inç 720p ekranı, MediaTek 6737 yonga seti, 16GB Hafıza ve 2GB RAM gücüne sahip olan Nokia 3’ün 2630 mAh gücündeki pili gün içinde nasıl bir performans sergileyecek bunu gelin her zaman olduğu gibi birlikte test edelim.

Editörün Notu: Nokia 3 ile General Mobile GM 6 aynı yonga seti ve aynı donanıma sahipler bundan dolayı da bu karşılaştırmayı GM 6 Gerçek Kullanım Pil Testi ile karşılaştırmanızı şiddetle öneriyoruz. Arada tek bir nüans var o da GM 6 3000 mAh piline sahipken Nokia 3 2630 mAh pil gücüne sahip…

Bunu da mutlaka değerlendirmeye alın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu