Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 20 OLED ekranını tanıttı! Hocam ne yaptınız?

Samsung bugün yaptığı açıklama ile Galaxy Note 20 OLED ekranının nasıl olacağını da gözler önüne serdi. Peki yeni ekran bize ne sunacak?

Akıllı telefonların en önemli donanımlarından birisi ekranları. Artan piksel ve parlaklık değerleri kullanıcıların gözlerinin de daha fazla yorulmasına sebep olabiliyor. Ekranlar için en önemli kriterlerden birisi ise enerji verimliliği. İnsan sağlığı ile birlikte enerji verimliliğinin iyi olduğu bir ekran tasarımı konusunda uzun süredir çalışan Güney Koreli üretici Samsung bugün yeni nesil ekranlarını tanıttı. Galaxy Noter 20 OLED ekran yapısını da böylece görmüş olduk.

Henüz bu ekranların Galaxy Note 20 serisinde kullanılacağı Samsung tarafından resmi olarak açıklanmasa da biz bu ekranın Galaxy Note 20 ekranı olduğunu bilecek kadardır bu işin içindeyiz. Öncelikle Samsung yeni ekranı için şu açıklamalarda bulundu.

Aynı seviyedeki bir önceki ekrana göre %15 seviyelerinde daha fazla enerji verimliliği olacağı belirtildi. Bununla birlikte yeni ekranın insan gözünü yormaması için mavi ışıktan daha da uzaklaştığı belirtildi. Yapılan son güncellemelerden sonra %7,5 olan mavi ışık etkisinin %6,5 gibi bir rakama geldiği de Samsung tarafından dile getirildi. Bu da ekrana daha fazla bakabileceğiniz ve gözlerinizin de yorulmayacağı anlamına gelmektedir.

Samsung, Galaxy S20 serisinden umduğunu bulamadı. Belki pandemi, belki de telefonun kendisinde sorun vardı ama Samsung büyük bir değişim ile yeni nesil Galaxy Note 20 serisini bizlere sunacak…

Bakalım başarı gelecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu