Akıllı TelefonAndroidrealme

realme GT 6 Yapay Zeka Özellikleri Tanıtıldı

realme'nin çok yakında küresel piyasalar için duyuracağı realme GT 6, yepyeni yapay zeka özellikleriyle geliyor.

realme, GT 6 akıllı telefonu küresel pazarlarda 20 Haziran‘da piyasaya sürüleceğini zaten doğruladı. Marka son olarak telefondaki AI özelliklerini açıkladı. Şirket, tüm bunların büyük bir AI yükseltmesi getirdiğini söylüyor. NEXT AI, gelişmiş yapay zeka özelliklerine sahip güçlü donanıma olanak tanıyacak. Sözü edilen AI özellikleri arasında AI Akıllı Kaldırma, AI Gece Görüş Modu ve AI Akıllı Döngü bulunur.

İşte realme GT 6 Yapay Zeka Özellikleri

AI Gece Görüş Modu : Gelişmiş gece video algoritmalarıyla realme, bunun Endüstrinin ilk AI Gece Görüş Modunu kullandığını söylüyor. Şirket, ortam ne kadar karanlık olursa olsun realme GT 6’nın tıpkı 1 inçlik sensörle donatılmış telefonlar gibi net videolar çekebileceğini söylüyor.

AI Akıllı Kaldırma, fotoğraflarınızdaki “geçenleri” ve “karışıklığı” manuel olarak seçmenize olanak tanır ve bunlar daha sonra otomatik olarak silinir. Arka plan akıllıca doldurulmuş olup, istenmeyen öğelerden eser kalmadan resimlerinizi sorunsuz bir şekilde kurtarır ve geri yükler.

AI Akıllı Döngü özelliği, kullanıcı tarafından ekranda seçilen ve sürüklenen içeriği tanımlamaya yardımcı olarak üçüncü taraf uygulamalarla hızlı paylaşıma ve kesintisiz etkileşimlere olanak tanıyarak süreçteki adımlardan ve zamandan büyük ölçüde tasarruf sağlar. Üç ana yetenek sunar: Akıllı Tanıma, Basitleştirilmiş İşlemler ve Artan Verimlilik.

realme kısa süre önce amiral gemisi katili telefonun, realme GT 6T’deki plastik arka yüzeyle değil de cam yüzeyle geleceğini doğruladı. realme ayrıca performansa ilişkin ayrıntıları 11 Haziran’da açıklayacağını duyurdu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu