Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 7 güncellemesi telefona yeni özellikler ekliyor!

Çinli teknoloji devi realme’nin yeni telefonu realme 7 için yayınladığı son güncelleme telefona yepyeni özellikler ekliyor.

Realme‘nin geçtiğimiz günlerde tanıtıp satışa sunduğu realme 7 modeli bugün sürpriz bir şekilde güncelleme aldı. Telefona yeni özellikler ekleyen bu yeni güncelleme ile realme’nin yazılım konusundaki istikrarı da kanıtlanmış oldu. Peki, OTA üzerinden sunulan bu ilk gün güncellemesi ile sisteme neler ekleniyor?

Bildiğiniz gibi Google her ay düzenli olarak Android güvenlik yamalarını yayınlıyor. Realme de yeni telefonuna güncelleme ile Ağustos ayı güvenlik güncellemelerini ekliyor. Güncellemeyle birlikte kamera konusunda da iyileştirmeler yapılıyor.

Kamera uygulamasına 64 Megapiksellik kamera için profesyonel mod ekleniyor. Ayrıca gece modu için fotoğraflarda oluşan noise yani kumlama da iyileştiriliyor.  Dış mekanlarda daha net fotoğraflar çekmek için arka kameranın kalitesi de optimize ediliyor.

Hızlı şarj konusunda ise yüzdelik görünüm özelliği sisteme ekleniyor. Hızlı şarjda yaşanan performans sorunları güncelleme ile tarih oluyor.

realme 7

Amazon Alexa için güncelleme ile destek sağlanıyor. Bu sayede Google Asistan yerine Amazon Alexa’yı sistem genelinde kullanabiliyorsunuz. Dokunmatik kontrol deneyimi ve oyun deneyimini de optimize eden realme, parmak izi ile kilit açma performansını da arttırıyor. RMX2151_11_A.43 yapı numaralı güncellemeyi OTA üzerinden yükleyerek bu özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

realme 7 özellikleri

  • 6.5 inç büyüklüğünde 2400  × 1080 çözünürlüğünde 90 Hz tazelemeli LCD ekran
  • Sekiz çekirdekli MediaTek Helio G95 12nm yonga seti (2 x 2.05GHz A76 + 6 x 2GHz A55 CPUs)
  • 900MHz Mali-G76 3EEMC4 GPU
  • 6GB LPPDDR4x RAM / 64GB (UFS 2.1) dahili depolama
  • 8GB (LPPDDR4x) RAM / 128GB (UFS 2.1) dahili depolama
  • 64 Megapiksel ana + 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens + 2 Megapiksel siyah/beyaz + 2 Megapiksel makro lens arka kamera
  • 16 Megapiksel ön kamera
  • 30W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu