Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Nova 5 Pro açılır ön kameralı bir telefon daha!

Huawei’in ilk etapta orta segment telefonlarda denediği açılır ön kamera anlayışı çok yakında ilk kez bir üst segment telefonda yer bulabilir. Bir süredir sertifika onay sürecinden geçen, kısa süre önce de AnTuTu testinde karşımıza çıkan Nova 5’in iddiaya göre Pro seçeneği de geliyor. Şirkete yakın bir kaynak Huawei Nova 5 Pro modelinde Redmi K20 serisinde olduğu gibi açılır ön kamera yer alacağını iddia etti.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei Nova 5 Pro pop up kamera ile geliyor

Redmi K20 / K20 Pro şu an Çin’de oldukça popüler ve Huawei benzer fiyat segmentinde bir modelle rakibinin karşısına çıkabilir.

Nova 5 Pro’nun nasıl bir tasarıma sahip olacağını aşağı yukarı biliyoruz. Açılır ön kamera sayesinde ön kısmı tamamen ekrandan oluşacak. Telefonda üçlü arka kamera ve Kirin 980 donanım tarafında göreceğimiz iki önemli detay olacak. Sertifika sürecinin tamamlanması ve telefonun AnTuTu testinde görünmesi nedeniyle Nova 5 ve Nova 5 Pro’nun tanıtımlarının çok da uzak olmadığını düşünüyoruz.

Son olarak Huawei’in daha önce P Smart Z ve Y9 Prime 2019 modellerinde açılır ön kamera kullandığını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu