Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 18 Geliyor! Sen Yaşıyor Muydun Meizu?

Uzun bir süredir sessizliğini koruyan Çinli üretici Meizu, yeni modelinin sinyallerini verdi. Meizu 18 özellikleri ile karşımızda.

Xiaomi ve OPPO ile bir sıçrama yapan Meizu ne olduysa bir anda sessizliğe bürünmüştü. Meizu 17 modelinden sonra yeni model tanıtmayan firmadan nihayet ses geldi. Görünüşe göre Meizu ölmemiş sadece derin bir uykuya yatmış. Sızıntıları ile ünlü olan DigitalChatStation, bugün Meizu 18 modelinin özelliklerini gün yüzüne çıkardı.

DigitalChatStation’a göre telefonda Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga seti yerine daha uygun çözüm olan Snapdragon 870 yer alacak. RAM tarafında 6 GB ve 8 GB RAM opsiyonları ile gelecek olan telefon bütçe dostu olacak. 40W hızlı şarj destekli 4.410 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan telefonda muhtemelen dörtlü kamera kurulumu göreceğiz.

Sızıntı devi DigitalChatStation’ın yeni model ile ilgili bir takım şüpheleri de var. DigitalChatStation’ın dediğine göre ortaya çıkan bu özellikler Meizu 18’e ait olmayabilir. Sızıntı devi bu özelliklerin Meizu 17’nin farklı bir sürümüne ait olabileceğini belirtiyor. Muhtemelen de öyle olacak. Çünkü Snapdragon 870 yonga seti Snapdragon 865 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip ancak daha ucuz.

Meizu 18

Firmanın yeni amiral gemisi modeli tanıtması gerekiyor. Bu yüzden sızıntıda ortaya çıkan Snapdragon 870’li model yeni telefonu işaret etmiyor olabilir.

Meizu’nun bu süreçte ne yaşadığı hayatına nasıl devam edeceği ise henüz sırrını koruyor. Çin’in yükselen yıldızının bir anda durulması ve telefon üretmemesi oldukça düşündürücü. Bakalım Çinli firma bu sessizliğini bozacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu