Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 8 Pro Hatasız Kul Olmaz, Hatamla Sev Beni Diyor!

Realme 8 Pro bu yıl içinde çok sevilen ve tutulan bir telefon oldu. Ancak özellikle tasarım konusunda bazı eleştiriler de aldı.

Realme’nin yeni harikası Realme 8 Pro her güzelin bir kusuru vardır dedirtiyor. Özellikle kamera özellikleri çok beğeniliyor. Fakat tasarım konusunda  Kenarlar oldukça sıradan. Plastikten yapılmış, üzerlerinde bir çift standart boyutlu donanım anahtarı görüyoruz (realme 7 Pro’da olduğu gibi parmak izi sensörü ekranın yüzeyinde bulunuyor), bir mini jak, bir USB C Tipi bağlantı noktası, tek bir hoparlör ve mikrofonlar yer alıyor. Konuşmalara yardımcı olması gereken bir çift mikrofon kullanılıyor, ancak geleneksel mikrofonlu akıllı telefonlarla ciddi bir fark görülmediğini belirtmek gerekiyor.

Ekrandaki parmak izi tarayıcısı için bir optik sensör bulunuyor ve elin nemli olduğu durumlarda çok iyi okuyamıyor. Öte yandan 8 Pro, Realme 7 Pro ile aynı ekrana sahiptir: 2400 × 1080 piksel (411 ppi) çözünürlüğe sahip 6,4 inç Süper AMOLED ekran kullanıyor. Aynı zamanda, yenileme hızı pek çok orta segment telefona göre bile düşük. 60Hz yenileme hızı olması nedeniyle eleştiriliyor.

Realme 8 Pro’nun, kamera özellikleri nedeniyle çok beğenildiğini biliyoruz. 108 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik algılayıcı sensörle pek çok ihtiyaca yanıt veriyor. Özellikle fotoğraflarda detaylara önem veriyorsanız bu telefon gerçekten ideal. Fiyatı biraz daha uygun olduğu takdirde amiral gemisi katili olarak çok satacaktır. Daha büyük firmaların amiral gemisi telefonlarından daha uygun fiyata satın alınabiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu