Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo Reno6 5G Geekbench’e Damga Vurdu!

Akıllı telefonların nabzını tutan Geekbench üzerin de Oppo Reno6 5G çalıştırıldı. Telefonun istatistikleri oldukça güzel görünüyor.

Bugüne kadar Geekbench üzerinde sızdırılan telefonlardan epey söz ettik. Güney Koreli Samsung’un da sayısız telefonu Geekbench üzerinde sızdırıldı. Daha bu sabah saatlerin de M21’in Prime Edition modeli Geekbench üzerinde sergilendi. Haftalardır haberlerimiz de yer alan Oppo Reno6 5G model de Geekbench üzerinde sergilendi. Performansı ile oldukça tatmin eden telefon, Dimensity 900 yonga setine sahip olan tek akıllı telefon olma özelliğine sahip. Geekbench üzerinde tam performans sergileyen telefon modeli rakiplerinin de gözünü korkutacak gibi görünüyor.

Umut verici yonga setlerinden bir tanesi olacak olan Dimensity 900, beklenen başarıyı da göstermiş gibi görünüyor. İki Cortex-A72 çekirdeğe sahip olan işlemci kullanıcılarına 2.4GHz performans sunuyor.

"<yoastmark

Oppo Reno6 5G Performansı İle Şaşırttı

Geçtiğimiz ay TENAA üzerinde resmi olarak da görüntülenen telefon modeli, 12GB RAM desteği ile adından söz ettirecek. Kullanıcılarına 256GB depolama seçeneği ile hafıza kart almaktan da korkutacak olan telefon modeli, 4.500mAh bataryaya sahip olacak. Android 11 ile çalışacak olan telefon Geekbench üzerinde test edildi ve oldukça güzel bir skor puanı elde etti. Single-Core Score olarak 729, Multi-Core Score olarak 2147 puan alan telefon modeli, beklentileri karşılamış gibi görünüyor. Akıllı telefon pazarındaki rekabet tüm hızıyla devam ederken piyasaya çıkan telefonlar da ilgi odağı haline gelecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu