Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Fold yine, yeni yeniden! Banka kredileri hazır mı?

Akıbeti ne olacağı bilinmeyen Samsung Galaxy Fold için bugün oldukça önemli bir açıklamada bulunuldu ve telefonun son durumu resmen duyuruldu!

Samsung için katlanabilir telefon yapmak bir prestij meselesiydi ve Güney Koreli üretici bu yıl Mobil Dünya Kongresi öncesi düzenlediği basın etkinliğinde şehir efsanesi haline gelen katlanabilir ekranlı telefonu Samsung Galaxy Fold ile tanıştık. Galaxy Fold 26 Nisan tarihinde satışa sunulmak üzereyken yaşanan ekran sorunlarından sonra satış iptali kararı ile gündemin en tepesine oturdu. Samsung tüm örnek ürünleri geri çağırdı ve sorun olan parçaların değiştirilmesi adına ekran bölümüne emir verdi. Bugün beklenen açıklama geldi ve Samsung yeni nesil Galaxy Fold‘un sorunlarının düzeldiğini ve her an satışa sunulabileceğini duyurdu.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold satışa sunulmaya hazır!

Samsung Display Başkan Yardımcısı Kim Seong-cheol  bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 “Ekran sorunlarının çoğu giderildi ve Galaxy Fold artık piyasaya çıkmaya hazır. Galaxy Fold piyasaya sürüldüğünde piyasaya büyük ilgi gösterecek ve bugüne kadar yaşamadıkları bir telefon deneyimi yaşayacaklar” dedi.

Merak ve heyecanla Samsung‘un yeni nesil katlanabilir telefonu Galaxy Fold‘a kavuşacağımız günü iple çekiyoruz. Samsung Galaxy Note 10‘dan sonra satışa sunulacak dedikodularının da yalan olduğunu anlıyoruz. En geç Temmuz ayında Galaxy Fold satışa sunulacaktır. Siz paraları hazırlayın…

Galaxy Note 10 tanıtım tarihi sızdı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu