Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 heyecan yaratıyor, ancak bir süre daha bekleyeceğiz

Xiaomi Mi Mix 4 hakkında bugün şirketin bir numarası yeni bir açıklamada bulundu. Son dönemde artan sızıntılar telefonun yakın zamanda tanıtılacağı ihtimalini doğursa da, Xiaomi Başkanı Lin Bin’e Weibo üzerinden telefonun çıkış tarihinin pek de yakın olmadığını onaylayan bir açıklamada bulundu.

Xiaomi Mi Mix 4 için biraz daha bekleyeceğiz

Mi Mix 4’ün ağustos ayı içerisinde tanıtılacağı şeklinde yöneltilen bir soru üzerine kıdemli yönetici “Hayır” yanıtını verdi. Bu açıklama Mi Mix 4 için en az iki ay daha bekleyeceğimiz anlamına geliyor. Muhtemelen eylül ya da ekim ayı içerisinde Mi Mix serisi yeni telefonu göreceğiz. Lin Bin buna ek olarak Mi Mix 4’ün sanat eseri bir amiral gemi olacağını ifade ediyor.

Bir süredir sızan görüntüler ve güvenilir kaynaklardan gelen bilgiler ışığında Mi Mix 4 hakkında bazı detaylar öğrendik. Pop up yani açılır kameraya sahip olacağı bildirilen telefonda arkada üçlü kamera kullanılacak.

Kameralardan birinin optik yakınlaştırma için periskop kamera, diğerinin ise süper telefoto şeklinde isimlendirileceği gelen bilgiler arasında. Telefonda kullanılacak ana kameranın ise 48 megapiksel çözünürlüklü sony imx586 sensör olması bekleniyor.

Snapdragon 855 Plus işlemcisinden gücünü alacak telefonda ekrana gömülü parmak izi teknolojisi göreceğiz. Son olarak; Mi Mix serisi Xiaomi için her zaman yeniliklerin adresi olmuştur. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak telefonun bu noktada neler sunacağı merak konusu?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu