Akıllı SaatGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

Yeni OnePlus Watch Yakında Tanıtılabilir

OnePlus Watch yakında tanıtılabilir. Bu tarafta fazla aktif olmaya OnePlus, daha da iyileştirilmiş özelliklerle yeni modelini geliştiriyor.

Görünüşe göre OnePlus’ın yapım aşamasında olan yeni bir akıllı saati var ve TheTechOutlook yakın zamanda Çin’in 3C ve CMIIT sertifikasyon web sitelerinde OPWW234 model numarasıyla tespit etti. Bu demek oluyor ki yakında yeni bir OnePlus Watch modeli görebiliriz.

Veritabanları akıllı saatin adını vermiyor. 3C veri tabanı, akıllı saatin güç adaptörü olmadan satılacağını ve 10W hızlı şarjı destekleyeceğini gösteriyor. CMIIT sertifikasyon web sitesi, WCDMA, TD-LTE, LTE FDD, WLAN ve Bluetooth gibi bağlantı seçeneklerini destekleyeceğini belirtiyor.

Bu yeni akıllı saat muhtemelen Şubat ayında piyasaya sürülen OnePlus Watch 2’nin başarısını temel alacak. OnePlus Watch 2’yi önemli kılan şey Google’ın WearOS 4 işletim sisteminin entegrasyonuydu. Bunu akılda tutarak, yakında çıkacak akıllı saatin WearOS tabanlı bir işletim sistemine de sahip olma ihtimali yüksek. Önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor. Bu arada eski modelin özelliklerine göz atın.

OnePlus Watch 2 Özellikleri

OnePlus Watch 2, safir takviyeli camlı ve 600 nit maksimum parlaklığa sahip 1,43 inç AMOLED ekrana sahip. Qualcomm Snapdragon W5 ve BES 2700 MCU yongaları üzerinde çalışır ve 48 saat yoğun kullanıma dayanan 500mAh pil ile çalışır. Akıllı modda pil yaklaşık 100 saat dayanır ve 7,5W VOOC şarjı ile 60 dakikada tamamen şarj olur. Akıllı saat, Google Wear OS 4 kullanıyor ve sorunsuz çalışma için 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanıyla birlikte geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu