Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A42 5G ve Galaxy Tab A7’nin fiyatları nihayet belli oldu!!!

Samsung, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü Galaxy A42 5G cep telefonu ve Galaxy Tab A7 tabletinin fiyatlarını resmi olarak açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, hatırlarsınız bu haftanın başlarında Galaxy A42 5G telefonu ve Galaxy Tab A7 tabletini piyasaya sürdü. Oldukça hoş bir tasarıma ve özelliklere sahip olan bu ürünlerin, ne yazık ki fiyatları hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştı. Ancak beklenen haber bugün geldi. Samsung birkaç saat önce yayınladığı bir basın bülteni ile, her  iki cihazın fiyatlarını, modellerini ve renk seçeneklerini açığa çıkardı.

Basın açıklamasına göre Galaxy A42 5G, Kasım ayından itibaren Samsung’un Almanya’daki çevrimiçi ve çevrimdışı mağazalarında satışa sunulacak. Ayrıca bu cihaz;  siyah, beyaz ve gri renk seçeneklerine sahip olacak; fiyatı da  369 euro, yani 3.250 TL civarlarında olacak. Böylece Samsung’un en ucuz 5G’li telefonu ünvanını da taşıyacak.

Galaxy A42 5G teknik özellikler

Samsung’un basın açıklamasında Galaxy A42 5G’nin, 6,6 inçlik InfinityU tasarımına sahip AMOLED ekran ile donatıldığı yazılıyor. Buna ek olarak  5.000 mAh’lik devasa bir pil ile geleceği de belirtilen özellikler arasında yer alıyor. Kamera özelliklerine değinecek olursak A42 5G, arkada dörtlü bir kamera kurulumu ile geliyor. Bunlar; 48 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açı,  5 megapiksel makro lens ve 5 megapiksel  de derinlik sensörü ile destekleniyor.

Galaxy A42Galaxy Tab 10.1’in halefi  olarak gelen Tab A7‘nin Wifi sürümü, 233 Euro’luk bir fiyat ile gelirken,  LTE versiyonu ise yaklaşık 282 euroluk bir fiyat etiketi ile gelecek. Bu da, cihazların sırasıyla 2.050 TL ve 2.500 Türk Lirasına karşılık olarak geldiği anlamına geliyor. Tabii ki vergiler hariç…

Buna ek olarak Tab A7, Koyu gri, gümüş ve altın renkler ile satışa sunulacak. Ayrıca bu aydan itibaren yukarıda belirttiğimiz kaynaklar üzerinden satın alınabilecek.

Galaxy Tab A7 teknik özellikler

Galaxy Tab A7, 10,4 inç ekranı ve dört hoparlörü ile tam bir eğlence deneyimi yaşayacağınız tablet olarak geliyor. Metal gövdeye ve 5mm’lik çerçeveye sahip olan bu cihaz, Snapdragon 662 yonga setinden güç alıyor. Buna ek olarak 3 GB RAM ve 64GB dahili hafızayla da destekleniyor.

Pil hakkında konuşacak olursak Tab A7,  10W hızlı şarjlı 7.040 mAh bir pil ile donatılıyor. Kamera olarak ise arkada 8 megapiksel ana, önde ise 5 megapiksellik bir selfie kamerası yer alıyor.

Son olarak depolama alanını genişletmenize olanak tanıyan microSD kart yuvası bulunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu