Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO M3 Tekrar Patladı! Şirketten Açıklama Geldi mi?

Geçtiğimiz zamanlarda patlama olayı ile gündeme çıkan POCO M3, durduk yere tekrar patladı. İşte patlama olayının detayları karşınızda.

Şirketin öne çıkan telefonlarından biri olan POCO M3, fiyat/performans özellikleri ile kullanıcıların ilgisini çekiyordu. Ancak son yaşanan gelişmeler ile telefon farklı şekilde ilgi çekmeye başladı: telefonun durduk yere patlaması. Geçtiğimiz ayda bu akıllı telefon patlamıştı ve kullanıcıya zarar vermişti. Ancak bugün gelen raporlarla birlikte başka bir POCO M3’ün tekrar patladığı ortaya çıktı. Gelin gelişmeye bir göz atalım.

POCO M3’ler Patlamaya Devam Ediyor! Sahibi Ölümden Döndü!

Telefonun sahibi Subhan Khan’ın Twitter’da paylaştığı gönderisine göre, Khan’ın dört aylık Poco M3’ü masanın üzerindeyken aniden patladı. Telefonun kesinlikle kullanımda olmadığını belirten Khan, masaya koyduktan 10 dakika sonra kendi kendine alev alıp patladığını söylüyor.

Kullanıcı eğer bu telefonu cebine koysaydı büyük ihtimalle ciddi sonuçlarla yüzleşecekti. Facianın eşiğinden dönen Khan, bu durumu yetkilileri etiketleyip bildirdi. Ancak şu anda şirketten duruma ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

POCO M3

Geçtiğimiz vakitlerde de bu akıllı telefonun aynısı patlamıştı ve şirket açıklama yapmıştı. Bu yılın başlarında da farklı bir model olan POCO X3, alevler içinde patlamıştı. Şirket bu durumda suçu tamamen sahibine atmıştı. Bahsettiğimiz bu olayların tümü Hindistan’da olduğunu da hatırlatalım.

Telefonların özellikle Hindistan’da patlamasının, o bölgedeki akıllı telefon sertifika, test ve operasyon süreçlerinde aksaklık ve ihmal olduğunu da gözler önüne serüyor. Umarız ki böyle olaylar dünyanın hiçbir yerinde yaşanmaz ve kullanıcılara bir zarar gelmez. Gelin bu son gelişmeleri forumda tartışalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu