Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi A1 Android 9 Pie güncellemesi için geri sayım başladı

Xiaomi Mi A1 Android 9 Pie güncellemesini sabırsızlıkla bekleyenlerden biriyseniz size iyi bir haberimiz var. Geçtiğimiz yılın en iyi Android One cihazlarından biri olan Xiaomi Mi A1, Android 9.0 sürümüyle Geekbench testinde karşımıza çıktı. Bu gelişme önemli, zira telefonun kriter testinde Android 9 sürümüyle görünmesi test çalışmalarının başladığını gösteriyor.

Xiaomi Mi A1 Android 9 Pie testleri başladı

Snapdragon 625 işlemcisinden güç alan Mi A1, tek ve çoklu çekirdek sonuçlarına göre Android 9 sonrası performansını biraz olsun artırmış görünüyor. Güncelleme bunun yanında uyarlanabilir parlaklık kontrolü, yapay zeka ile daha gelişmiş pil yönetimi, dijital sıhhat için akıllı öneriler, kullanım limitleri (uygulama bazında süre sınırı belirleme), daha iyi tam ekran kullanımı ve daha hızlı uygulama yükleme süresi getirecek.

Xiaomi Mi A1 Android 9 Pie
Xiaomi Mi A1 Android 9 Pie

Xiaomi şu ana kadar sadece Mi Mix 2S modeli için Android 9 Pie güncellemesini başlattı. Yakın zamanda satışa sunulan Mi A2 ve Mi A2 Lite telefonlar bile Android Oreo sürümüyle çıkış yaptı. Dolayısıyla Mi A1 kullanıcılarının Android 9 güncellemesi için bir süre daha beklemek zorunda kalacak. Hatırlayanlar olacaktır, Mi A1 Android Oreo güncellemesi bir hayli sancılı ilerlemişti.

 

https://www.teknoburada.net/2018/10/20/apple-watch-4-yerine-alinabilecek-amiral-gemisi-telefonlar/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu