Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 20 Pro güncelleme sonrasında şebeke seçimi yok oldu!

Huawei’nin yeni nesil amiral gemisi Mate 20 Pro birçok kişi tarafından beğenilen ama fiyatından dolayı kullanılamayan bir cihaz oldu. Ülkemizde 7.999 TL seviyesinden satılan telefon iPhone XS ile karşılaştırıldığında teknoloji ve hemen hemen her yönden daha fazlası sunsa da ikinci el ve marka değeri sebebi ile ülkemizdeki iPhone XS potansiyel müşterileri tarafından tercih edilmiyor. Ülkemizde bir Android telefonun 8.000 TL seviyelerinde satılması bugün için pekte gerçekçi bir yaklaşım gibi görünmezken bugün bize ulaşan Ejder ATEŞ ismindeki bir okuyucumuz Huawei Mate 20 Pro güncelleme sonrasında ciddi bir sorun yaşadığını dile getirdi. Peki bu sorun neydi?

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei Mate 20 Pro güncelleme aldı! 4,5G seçeneği gitti!

Bildiğiniz gibi tüm Android telefonlarda Ayarlar menüsü altında Mobil Ağlar seçeneğinde Veri Dolaşımı adında bir seçenek var ve buna tıkladığınızda telefonun 3G mi yoksa 4,5G mi üzerinden veriyi almasını tercih edebiliyoruz.

Bu durum Huawei Mate 20 Pro‘ya yapılan son güncellemeden sonra yok oldu. Ekran görüntülerini Ejder Bey tarafımıza iletti ve biz de sizlerle bu durumu paylaşıyoruz. Mate 20 Pro kullanıyorsanız 9.0.0.146  güncellemesi telefonunuza geldiyse bu güncellemeyi yapmanızı şimdilik önermiyoruz. Zira Ejder Bey‘in yaptığı yoruma göre telefonu şu anda 2G modunda takılı kalmış. Bu durum Huawei tarafından düzeltilecektir ama bu sorunun nasıl olur da fark edilmediğini anlayamıyoruz.

Ejder ATEŞ isimli okuyucumuz bu haberi sadece bizim yapabileceğimizi ve Mate 20 Pro sahiplerinin sesi olabileceğimizi düşündüğü için haberi bizlerle paylaştığını da belirtti. Bu tarz sorunları ortaya koyduğumuz için markaların bize cephe aldığını biliyoruz ama biz sadece doğruluk ve dürüstlükten ve en önemlisi “EŞİTLİKTEN” yanayız. Umarız markalar her yayına aynı mesafede durmayı bir gün başarabilirler. Zira altta kalanın canı çıksın oyunu değil habercilik yapıyoruz…

https://www.teknoburada.net/2018/12/06/karsinizda-en-guclu-android-akilli-telefonlar/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu