Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei FreeBuds 5i Çok Uygun Fiyatıyla Tanıtıldı

Telekom devinin uygun fiyatlı yeni kablosuz kulaklık modeli Huawei FreeBuds 5i nihayet tanıtıldı. İşte kulaklığın tüm detayları.

Teknoloji sektörünün her alanında atılımlarını sürdüren şirket, ilgi çekici yeni bir kulaklık modelini duyurdu. Oldukça uygun fiyatlı olan Huawei FreeBuds 5i, ilk gününden çoğu kişinin ilgisini topladı. Gelin kulaklığın tüm özelliklerine ve fiyatına göz atalım.

Huawei FreeBuds 5i Özellikleri ve Fiyatı

Telekom devi, gürültü engelleme özellikli FreeBuds 5i kablosuz kulaklığını nihayet tanıttı. Özgün renk ve tasarımla gelen kulaklık, kulakiçi formda kullanılıyor. Siyah, mavi ve seramik beyazı renk seçeneklerine sahip olan kulaklık, gençler ve modayı sevenler için özellikle tasarlandı. Oldukça hafif ve kompakt olan kulaklık ferah bir kullanım sunuyor.

FreeBuds 5i, 28 saate kadar dinleme sağlayabilen ve hızlı şarjı destekleyen bir pile sahip. Huawei’ye göre kulaklık, 15 dakikalık şarj ile 4 saate kadar dinleme sağlayabiliyor. Kulaklık, yüksek kaliteli ses çıkışı sağlamak için polimer diyaframla birleştirilmiş 10 mm hareketli bobin ünitesi ile donatılmış durumda.

Cihaz ayrıca Hi-Res altın standardı sertifikasına sahiptir. Gürültü azaltma desteği, Huawei‘nin yeni çift hibrit gürültü azaltma teknolojisi ile sağlanıyor. Bu, cihazın çift mikrofon kullanarak gürültüyü doğru bir şekilde almasını sağlıyor. FreeBuds 5i, toplamda 42 dB’lik birleşik bir gürültü azaltma kapasitesi sunmakta.

Oldukça uygun fiyatlı olan kulaklık yaklaşık 90$ fiyat etiketi ile raflarda yer alıyor. Ancak kulaklık şu anda indirimle birlikte 75$’a satın alınabiliyor. Umarız kulaklık ülkemize giriş yapar.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu