Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note Serisi Bu Haber İle Ortalığı Titretecek!

Katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanan Samsung, önümüzdeki yıl Samsung Galaxy Note serisi ile adından söz ettirecek.

Birbirinden ünlü markalara katlanabilir ekranlar üretmeye başlayan Samsung akıllı telefon pazarındaki değerine değer katmaya devam ediyor. Xiaomi ve OPPO gibi dünyaca ünlü markalar ile el sıkışan Güney Koreli şirket katlanabilir akıllı telefon ekranları ile alanında tek olacak gibi görünüyor. Çinli tedarikçi BOE ile kafa kafaya gelecek olan şirket bu alanda kimin daha iyi ekranlar üreteceğini de bizlere göstermiş olacak. Akıllı telefon pazarı için yeni bir şeyler denemeye devam eden şirket önümüzdeki yıl yeni Samsung Galaxy Note serisi ile adeta ortalığı titretecek.

Teknolojisi ile rakiplerini ürkütmeye devam eden şirket yepyeni gelişmeler ile haberlerimize konu olmaya devam ediyor. Fold 2 telefon modelini yakında piyasaya çıkaracak olan ünlü teknoloji şirketi önümüzdeki yıl yepyeni ürünler ile karşımıza çıkacak. Şirketin çığır açacak yeni ürünleri arasında yeni Galaxy Note serisi de olacak. Günümüze kadar serinin milyonlarca kullanıcıya ulaştığı bilinirken, aldığı düzenli güncellemeler ile de sürekli yenilikler sunuldu. Güney Koreli şirket önümüzdeki yıl yepyeni bir seri ile yine ortalığı kasıp kavurmaya çalışıyor.

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note Serisi Önümüzdeki Yıl Yeniden Karşımıza Çıkacak

Söz konusu Samsung olunca internetin derinliklerinde de çeşitli yeni bilgiler karşımıza çıkmaya devam ediyor. Haftalardır adeta mavi boncuk gibi güncelleme dağıtan şirket önümüzdeki yıl yeni bir telefon serisi ile yine adından söz ettirecek. Aslında yeni bir telefon serisi de demek yanlış. Mevcut bir seriyi baştan aşağı yenileyerek karşımıza çıkaracak olan şirket serinin milyonlarca kullanıcısı da şaşırtacak. Galaxy Note serisi baştan aşağı değişmiş bir yapı da önümüzdeki yıl yeniden piyasaya sürülecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu