Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi başkanı Lin Bin açıkladı: Xiaomi Mi 9 SE son olacak!

Xiaomi cephesinden gelen açıklamalar SE serisinin rafa kalkacağını onaylıyor. Kısa süre önce Xiaomi ürün direktörü Wang Teng’in şimdi de şirket başkanı Lin Bin’in açıklamaları. Anladığımız kadarıyla Xiaomi Mi 9 SE modelinin satışlarından memnun değil ve seri artık son bulacak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…

Xiaomi Mi 9 SE küçük ekranlı son amiral gemi olacak

Wang Teng cephesinden “Küçük ekranlı amiral gemi telefon yapmak her geçen gün zorlaşıyor. Üretim aşamasında çok fazla işlemi bulunduğu için Xiaomi’nin bu seriyi sürdürmesi pek mümkün görünmüyor.” şeklinde bir değerlendirme geldiğini hatırlatalım.

Lin Bin ise  Xiaomi Mi9 SE’nin şirketin yapacağı en son küçük ekranlı amiral gemisi olabileceğini söyledi ve ekledi; “Bu şekilde kullanıcının satın alma arzusunu uyandırabilir miyiz bilmiyorum…”

Lin Bin ayrıca şu değerlendirmelerde bulundu: “Akıllı telefon endüstrisi ilerledikçe, amiral gemisi serisi, ekran boyutu, pil, performans, fotoğrafçılık ve diğer yönlerden daha fazlasını gerektirir. 5G teknolojisinin gelişiyle birlikte, küçük ekranlı amiral gemi telefonların pazarda yer bulması giderek zorlaşıyor. İnce, hafif, güzel ve sağlam olması için Xioami Mi 9 SE’ye çok fazla enerji ve zaman harcadık.”

Xiaomi Mi9 SE her ne kadar 5.97 inç büyüklüğünde ekrana sahip olsa da, geleneksel 16:9 ekran formatında 5.1 inçlik bir telefon kadar görünüyor.

Xiaomi BlackShark 2 1500 dolardan ön kayda başladı! Biraz abartmadınız mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu