Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Redmi Pro 2: Hem çift kameralı hem de uygun fiyatlı

Xiaomi resmi olarak ülkemize giriş yapmamış olsa da, çeşitli çevrimiçi mağazalarında akıllı telefon satışlarını görüyoruz. Kullanıcılardan yoğun ilgi gören telefonlara bir yenisi daha eklenmek üzere. Şirket önümüzdeki günlerde bu defa Xiaomi Redmi Pro 2 modelini tanıtılacak. Xiaomi Redmi Pro halihazırda ülkemizde satışta. Çift kameralı uygun fiyatlı telefonun devam modeli şirketin resmi sitesinde kısa süreliğine fiyatıyla birlikte göründü.

Xiaomi Redmi Pro 2 özellikleri ve fiyatı

Teknik özelliklere ve fiyata bakıldığında Redmi Pro 2 modelinin orta segmente damga vuracak telefonlardan biri olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olacak telefona Qualcomm’un geçtiğimiz günlerde duyurduğu sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemcisi güç verecek.

Xiaomi Redmi Pro 2
Xiaomi Redmi Pro 2

Bellek birimi 3 GB / 4 GB RAM ve 64 GB / 128 GB dahili depolama şeklinde olacak telefonda ayrıca 4.100 mAh büyüklüğünde pil ve 16 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera öne çıkan diğer özellikler olacak. Telefonun fiyatına gelince; Redmi Pro 2 ülkesinde sadece 174 dolardan satışa sunulacak. Bu fiyatın 3 GB RAM / 64 GB depolama modeli için olduğunu belirtelim. Son olarak telefonun ilerleyen süreçte ülkemiz kullanıcılarıyla da buluşması bekleniyor.

 

HTC U 11 Kutusundan Çıkıyor! [Video]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu