Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerOnePlusSamsungTeknoloji

OnePlus 8 Pro, Samsung S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max kamera test

Bugün The Tech Chap kanalı OnePlus 8 Pro, Samsung S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max kamera testi ile karşımıza çıktı. Peki hangisi daha iyi çekmiş?

Mobil pazarda işler iyi gitmiyor diye raporlar her gün yayınlanıyor ama insanların mobil cihazlara ilgisi hiç azalmıyor. Mobil pazarda satışların 2020 ilk çeyreğinde %30, ikinci çeyrekte ise %50 azalması bekleniyor. Bu rakamlar gerçek olur mu bilemiyoruz ama özellikle amiral gemisi pazarda biz bu rakamların gerçek olacağını ama orta segment telefon pazarında böyle bir düşme olmayacağını tahmin ediyoruz. Amiral gemisi telefonların en önemli alım kriterlerinden birisi kameraları. Kamera tarafında en iddialı üç telefon OnePlus 8 Pro, Samsung S20 Ultra, iPhone 11 Pro Max bugün The Tech Chap kanalı tarafından incelendi.

Biz bu incelemeleri yapmak istesek de bunları yapamıyoruz; zira telefonlara ulaşmak bizler için pek mümkün değil. OnePlus daha telefonu satışa sunmadan bu arkadaşlara gönderiyor ve testlerini yaptırtıyor. Apple ise Türkiye‘de 2 tane internet sitesinin ana sponsoru olmuş gibi bir yapı ile çalışıyor ve bize de ürün göndermiyor.

Neyse biz lafı uzatmayalım ve yapılan teste geçiş yapalım. Açıkçası bu testte kazanan sizin için kim olur bilemiyoruz ama iPhone 11 Pro Max‘in performansına hayran kaldık. Zoom yapıldığı yerlerde iPhone 11 Pro Max takdir edersiniz ki sınıfta kalıyor ama özellikle gece modunda falan oldukça iyi bir işe imza atıyor.

Karar tabii ki de sizin. Galaxy S20 Ultra ise zoom noktasında rakipsiz ama diğer çekimlerde pekte öne çıkamıyor. OnePlus ise oldukça gelişmiş bir kameraya sahip ve özellikle bir önceki nesil OnePlus 7T modelinden falan çok daha başarılı. Gelin birlikte yapılan testi izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu