Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor X40 GT, Amiral Gemisi Ayarında Olacak

Yeni bir rapora göre Honor üst segmenti hedefleyen yeni bir telefon hazırlıyor. Bu model Honor X40 GT ismiyle çıkış yapacak.

Honor, Honor X40 GT adlı akıllı telefon için tanıtımlara başladı. Şirketin telefona dair yayınladığı ilk poster tasarım detaylarını ayrıntılı olarak karşımıza çıkarıyor. Merkeze konumlandırılan bir ön kameraya sahip olacak telefonun arkasında yuvarlak bir kamera modülü yer alacak. Ayrıca kamera modülünün üzerinde büyü puntolarla yazılan “GT” ifadesi dikkat çekiyor.

Honor X40 GT Karşınızda!

GT ifadesi genellikle performansıyla öne çıkan telefonlar için kullanılıyor. Honor’un GT serisi telefonu için de Snapdragon 888’in adı geçiyor. İki yıl öncesinin amiral gemisi işlemcisi hala üstün bir performans ortaya koymakta ve X40 GT’yi üst segmenti hedefleyen bir telefon haline getirecektir.

Honor X40 GT’nin LCD ya da OLED ekran ile geleceği henüz bilinmiyor. Arka bölümde kamera modülünün altından geçen iki tarafı yeşil şerit, görünümü güçlendirirken, X40 GT’yi adeta bir oyun telefonuna dönüştürmüş durumda. Öte yandan telefonun önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılması bekleniyor. Bu süre zarfında X40 GT’nin daha fazla detayı ortaya çıkacaktır.

Honor bir yandan GT serisi yeni bir telefon hazırlarken, diğer taraftan Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak Magic 5 serisini hazırlıyor. Amiral gemisi telefonların mart ya da nisan ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Honor ayrıca yıl bitmeden ikinci nesil katlanabilir akıllı telefonu duyurabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu