Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi K30 5G Speed ​​Edition, sadece 11 dakikada satış rekorları kırdı

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü bütçe dostu 5G’li, K30 5G Speed ​​Edition satışa çıkar çıkmaz satış rekorları kırdı

Çinli teknoloji devi Xiaomi geçtiğimiz haftalarda tarihindeki en düşük maliyetli 5G cihazı Redmi K30 5G Speed ​​Edition modelini piyasaya sürdü. Ardından bugün cihazı Çin’de satışa çıkaran Xiaomi, sadece 11 dakikada 10.000 adet satış yaparak, Redmi Note 9s‘ten sonra yeni bir rekora daha imza atmış oldu.

Redmi K30 5G Speed ​​Edition, iddialı özellikleri ve bütçe dostu fiyatı ile bu yıl adından çok bahsettirecek gibi. Bakalım Redmi Note 9s ile arasındaki rekabet nasıl olacak? Açıkçası bizlerde en çok bunu merak ediyoruz. Hadi şimdi gelin cihazın teknik özellikleri ve tasarımına da bir göz atalım.

Redmi K30 5G Racing Edition, tasarım olarak oldukça hoş bir yapılandırmaya sahip. Buna ek olarak Çinli şirket bu telefonda çift deliği bulunan 120Hz‘lik bir ekrana da yer veriyor. Açıkçası bu ekran yenileme hızı diğer şirketlerin amiral gemilerinin çoğunda dahi mevcut değil henüz.  Xiaomi‘yi bu konu içinde  ayrıca kutlamak lazım. İşlemciden bahsedecek olursak, K30 5G  gücünü Qualcomm Snapdragon 768G SoC yonga setinden alıyor. Ayrıca 2,8 GHz hıza kadar ulaşan Qualcomm Kryo 475 CPU Prime’da sahiptir. Buna ek olarak Adreno 620 GPU ile desteklenen bu cihaz, Snapdragon 765G‘ye kıyasla % 15 daha iyi bir  performans artışı sergiliyor. Hele ki yakında MIUI 12 güncellemesini de aldığında tadına doyum olmaz..

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu