Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple pil değişimi yapmaya devam ediyor! Hangi modeller sırada?

Bugün oldukça farklı bir şekilde başlayan Apple pil değişimi kampanyasından kimler yararlanacak? İşte yeni başlayan kampanya değişim çizelgesi…

Akıllı telefon pazarında zaman zaman üreticiler telefonlarındaki sorunlarda dolayı radikal kararlar verebiliyor. Bu konudaki en radikal karar ise Samsung tarafından verildi ve hatırlayacaksınız Galaxy Note 7 serisi satıştan sonra geri toplatılmıştı. Bu konuda en sık sorun yaşayan üretici ise Apple. Apple zaman zaman telefonlarındaki pil sorunlarından dolayı değişim programı başlatması ile ünlenen bir üreticidir. Apple pil değişimi programı bugün oldukça ilginç bir ürün ile karşımızda.

Bildiğiniz gibi Apple’ın zihni sinir projelerinden birisi olan pilli koruma kılıfları bir süredir iPhone sahipleri tarafından kullanılmakta. Telefona ekstradan powerbank takmayı bile lüks gören  iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max için satışta olan ve halen kullanılmakta olan pilli kılıflar değişim programı bugün resmen başladı.

Bu kapakları kullanan kişilerden ya şarj etmiyor, ya ara ara şarj ediyor, ya şarj olmuyor ya da ara ara şarj oluyor şikayetleri geliyordu. Apple‘da bugün radikal bir karar verdi ve kapak pili değiştirme programı başlattı. Bu kapakları kullanan kişilerin hemen Apple ile iletişime geçip randevu alıp (randevusuz olmaz) kapakları Apple Store‘lara birebir olarak götürüp değiştirmesi gerekiyor. İstanbul dışında yaşıyorsanız da bu kimsenin umurunda değil; suç sizin İstanbul’da yaşasaydınız.

İstanbul dışı gönderimler ile ilgili Apple bize bir açıklama yaparsa; seve seve sayfamızda yayınlamak ve kullanıcıları da bu konuda bilgilendirmek isteriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu