Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Buds 4 ve 4 Pro ANC Desteğiyle Tanıtıldı!

Xiaomi’nin 12T serisi için gerçekleştirdiği etkinlikte iki yeni kablosuz kulaklık duyurusu gerçekleşti. Redmi Buds 4 ve Buds 4 Pro bakalım neler sunuyor.

Xiaomi, küresel pazarlar için Redmi Buds 4 ve Buds 4 Pro‘yu piyasaya sürdü.  Yeni nesil kulaklıklar amiral gemisi kulaklıklara has bazı özellikler sunarken, rekabetçi fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Buds 4 Pro daha gelişmiş özelliklere sahip olup çift sürücü, Yüksek Çözünürlüklü Ses, LDAC codec bileşeni ve 36 saate kadar pil ömrü ile birlikte geliyor. Buds 4’te 10 mm sürücüler, ANC ve 30 saate kadar oynatma süresi sunuluyor.

Redmi Buds 4 ve Buds 4 Pro Özellikleri

Redmi Buds4, 10 mm çift dinamik sürücüler tarafından desteklenmekte. Kulakiçi kulaklıklar, dokunmatik kontrollere sahip kompakt bir tasarımla geliyor. Redmi kulaklıklar, hibrit aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olup, gürültüyü 35 dB’ye kadar azaltabiliyor. Xiaomi, gürültü engelleme verilerini Çin Ulusal Metroloji Enstitüsü’nden aldığını belirtiyor.

Kablosuz kulaklık bağlantı için Bluetooth v5.2’yi kullanıyor. Hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu olan kulaklık 6 saatlik pil süresi sunabiliyor. Yalnızca beş dakikalık şarjla ise 1 saat kullanım süresi veriyor. Buds 4 şarj kablosuyla birlikte ise 30 saatt kadar çalışabiliyor. Kulaklık ayrıca IP54 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası bulunduruyor.

Redmi Buds4 Pro, bir Android cihazla eşleştirildiğinde 990 kbit/s’de Yüksek Çözünürlüklü Ses ve LDAC desteği sağlayan 10 mm + 6 mm çift sürücü tasarımıyla geliyor. Kulaklık ayrıca AAC ve SBC kodeklerini de destekler. 43 desibele kadar azaltan aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip olan kulaklıkta ANC üç farklı seviyede özelleştirilebiliyor.

Buds 4 Pro modeli de IP54 sertifikasına sahip ve 9 saat pil süresi sunuyor. Kutuyla birlikte bu süre 36 saate çıkabilmekte. Ayrıca 5 dakikalık şarj ile 2 saat müzik dinlenebiliyor. Şu an için sadece Avrupa pazarında satışa sunulacak kulaklıkların fiyatı 60 € ve 100 € olarak açıklandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu