Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

İddia: Samsung Galaxy S10 canlı görüntüsü sızdırıldı

2018 yılını bitirmek üzereyiz. Baktığımızda mobil tarafta yenilikçi birçok gelişmeye tanıklık ettik. 2019 yılında ise özellikle kamera ve ekran tarafında yeni gelişmeler bekliyoruz. Dört arka kameralı ve ekrana gömülü ön kameraya sahip amiral gemi telefonlar şimdiden dillendiriliyor. Hatta bazı sızıntılar yaşanmaya başlandı. Mobil Dünya Kongresi’nde Samsung Galaxy S10 serisinin tanıtımına şahitlik edeceğiz  ve Galaxy S10 modeller gündemden düşmüyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Seri içerisinde 5G model de olmak üzere dört telefon göreceğimiz iddia ediliyor. Bunlar hakkında çeşitli render görüntüleri sizlere aktardık. Bu defa ise gerçek bir görüntü internete sızdırıldı.

Twitter’da yayınlanan bir görüntünün Galaxy S10’a ait olduğu öne sürüldü. Kavisli ve oldukça ince bir üst çerçeveye sahip olan telefonda ön kamera beklendiği gibi bize gör sağ üst tarafta ve ekrana gömülü bir halde.

Phone Arena sitesinde yer alan bir haberde ise Galaxy S10 modellerde yer alacak kamera deliğinin çok daha küçük olacağı belirtilmekte. Kısa süre önce tanıtılan Huawei Nova 4’teki ekrana gömülü kamera sadece 4.5mm çapında ve rakibi Galaxy A8S ile kıyaslandığında oldukça küçük bir delik bulunduruyor.

Galaxy S10 Plus’ta ise ön tarafta çift kameranın yer alacağı konuşuluyor. Onuncu yıla özel Galaxy S10 serisi şimdiden heyecan uyandırıyor. Gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

 

Yılın en iyi telefonu yarışması tüm hızıyla sürüyor! Aday sayıları düştü

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu