Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Durmuyor! Mi Mix Fold 2 Geliyor!

Xiaomi’nin birinci nesil katlanabilir telefonu mart sonu itibariyle tanıtıldı. Daha telefonu görmeden Xiaomi Mi Mix Fold2 iddiaları başladı.

Mobil dünyasında katlanabilir akıllı telefonların etkisini her geçen gün daha fazla hissediliyor. Yılın ilk yarısında Xiaomi Mi MIX Fold ve Huawei Mate X2’yi memnuniyetle karşıladık. Yılın ikinci yarısında bu sayı artarak devam edecek. Samsung ağustos ayında iki katlanabilir telefon duyuracak ve gelen bilgiler her iki telefonun öncüllerine göre 300 /400 $ seviyesinde daha ucuz olacağı yönünde. Çin’den elde edilen tedarik verilerine göre OPPO, Vivo, Xiaomi ve Google da yine katlanabilir telefonlar hazırlığında. Xiaomi cephesinde de gündem sıcak. Güvenilir bir kaynak Xiaomi Mi Mix Fold 2 hakkında önemli bilgiler aktarıyor.

Xiaomi Mi Mix Fold 2 120Hz Ekranla Geliyor

Xiaomi‘nin yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonu (Mi MIX Fold2) için bu yılın dördüncü çeyreği işaret ediliyor. Serinin önceki modeline benzer fakat özellikle menteşe tarafında önemli gelişmelerin sağlanacağı Mi Mix Fold 2’de hem iç hem de dış ekran kullanımı sürecek. Dıştaki ekran Visionox tarafından geliştirilecek. İçteki ekranın tedariki ise Samsung’dan sağlanacak ve bu panel 120Hz tarama hızını destekleyecek. Önceki modelde ekranların ikisi de 60Hz destekliydi.

Mi Mix Fold 2’nin kasım-aralık gibi tanıtılması bekleniyor. Snapdragon 888 Plus işlemcisinden güç alacak katlanabilir telefonda kamera ve özellikle arayüz noktasında da önemli gelişmeler bekleniyor. Özellikle Mi Mix Fold için geliştirilen özel PC modu büyük beğeni kazanmıştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu