Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Watch 4 Kullanıcılarının Canı Son Güncellemeyle Epey Bir Sıkıldı

Google Asistan güncellemesi sonrası Galaxy Watch 4 kullanıcılarının canını sıkan bazı gelişmeler sorunlar baş gösterdi. Peki bu sorunları yaşıyor musunuz.

Galaxy Watch 4 kullanıcıları aylar süren bekleyişin ardından nihayet geçtiğimiz hafta itibariyle Google Asistan özelliğine kavuşmaya başladı. Google Asistan’ın akıllı saate gelmesine sevinen kullanıcılar kısa bir süre sonra saatlerinde pek çok sorunun baş göstereceğinden habersizdi. Sesli asisten hizmetinin aktif edilmesinin ardından pek çok kullanıcı saatin kullanılabilirliğini etkileyen sorunlardan söz etmeye başladı.

Galaxy Watch 4 Cephesinde Can Sıkan Gelişmeler

Uzun zamandır beklenen Google Asistan işlevi geçen hafta bazı pazarlarda Galaxy Watch4 serisine geldi. 8 ay süren bekleyiş ne yazık ki beraberinde bir çok sorun getirdi. Bazı kullanıcılar, pillerinin hızlı bir şekilde boşaldığını ve eşleştirilmiş telefonlarıyla bağlantı sorunları yaşadıklarını bildiriyor. Hatta bağlantı sorununu yaşayan kullanıcılar saati sıfırladıktan sonra bile telefonlarıyla eşleştirme sağlamayadıklarını iddia ediyor. Eşleştirebilenler ise pek çok veri kaybı yaşadığını belirtiyor. Akıllı saati tekrar kurmak, tüm uygulamaları yüklemek, yapılandırmak ve Samsung Pay’i etkinleştirmek uzun bir süreç olacaktır.

Bazı Galaxy Watch4 kullanıcıları Google Asistan’ın önceki saatlerine (Wear OS3 tabanlı) kıyasla daha yavaş çalıştığını da bildiriyor. Samsung ve Google, Galaxy Watch 4’ün Google Asistan sorunlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Amerika Birleşik Devletleri dışındaki kullanıcıların da sorunu yaşayıp yaşamadığı da net değil. Bu kararlılık ve güvenlik sorunlarının bir güncelleme ile kısa süre içerisinde düzeltilmesi bekleniyor.

Galaxy A73 Fiyatı Türkiye’de Düşmeye Devam Ediyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu