Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Civi 4 (Xiaomi 14 Lite) Hakkında İlk Bilgiler Geldi

Çinil kaynaklar küresel pazarda Xiaomi 14 Lite ismiyle çıkış yapacak olan Xiaomi Civi 4 hakkında ilk bilgileri vermeye başladı.

Xiaomi’nin Çin pazarında özellikle kadınlara yönelik duyurduğu Civi adlı akıllı telefon serisini bu yıl da yenilenecek. Ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station, Xiaomi Civi 4 akıllı telefonuyla ilgili ayrıntıları açıklamaya başladı. Bilgi kaynağına göre cihaz, geçen yılın kasım ayında piyasaya sürülen Snapdragon 7 Gen 3 işlemci birimine üzerine kurulacak. Böylece Civi 4, dünyanın Snapdragon 7 Gen 3‘e sahip ilk akıllı telefonu olan Honor 100 ile yarışacak.

Xiaomi Civi 4 Geliyor

Digital Chat Station’a göre Xiaomi Civi 4’te ayrıca 1.5K çözünürlüklü hafif kavisli bir ekran, üçlü kamera birimi ve metal yan çerçeveye yer alacak. Marka geleneksel olarak Civi serisinde ön kameraya odaklandığı için Civi 4’te ön kamera noktasında önemli geliştirmeler görmeyi bekliyoruz.

Öte yandan Xiaomi Civi 3 geçen yıl mayıs ayında piyasaya sürüldü. Xiaomi Civi 4’ün bu yıl daha erken çıkış yapması bekleniyor. Telefonun daha sonra küresel pazarlarda Xiaomi 14 Lite olarak satılacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu