Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi 10A Sport Uygun Fiyatı ile Geldi

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, yeni bütçe dostu telefonu Redmi 10A Sport ile karşımıza çıktı. Bu telefon Hindistan’da yok satacak.

Çinli teknoloji üreticileri yeni telefonlarını tam gaz tanıtmaya devam ediyor. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi bugün karşımıza yeni bütçe dostu telefonu Redmi 10A Sport ile çıktı. 135 dolar fiyat etiketi ile satılacak olan bu telefon tahmin edebileceğiniz gibi giriş segmentinde yer alacak.

Telefonda bizi 6.53 inç büyüklüğünde 1600 x 720 çözünürlüğünde IPS ekran karşılıyor. Cihazın kalbinde ise MediaTek’in Helio G25 yonga setine yer veriliyor. Bütçe dostu olduğu için telefonun giriş seviyesi donanıma sahip olması oldukça normal. Telefonun arkasında 13 Megapiksel ve önünde ise 5 Megapiksel kamera yer alıyor.

Kutusundan 10W şarjlı henüz kapasiteli belirtilmeyen bir batarya ile çıkan telefon ilginç bir şekilde 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi ile geliyor. Hindistan ve Çin pazarında satılacak olan bu telefonun Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Muhtemelen bu telefon sadece bu pazarlara özel olacak.

Redmi 10A Sport

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu