Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 3 Kamera Özellikleri Sızdırıldı!

Hem güncellemeler hem de akıllı telefonlar ile gündemden düşmeyen Samsung’un sıradaki telefonu Galaxy Z Fold 3 kamera özellikleri sızdırıldı.

Her geçen gün yeni gelişmeler ile kullanıcılarını heyecanlandırmaya devam eden teknoloji devi Samsung şu sıralar Hindistan’a yoğunlaşmış gibi görünüyor. Hindistan’da 6’dan fazla farklı telefon modelini piyasaya sürecek olan şirket, bu sabah saatlerinde de iki farklı telefon modeli için Android 11 güncellemesi yayınladı. Mayıs ayının ilk haftasında pek çok telefon modeline Mayıs ayı güvenlik yamasını getiren şirket yapılan sızıntılar ile heyecanlandırmaya devam ediyor. Akıllı telefon pazarının lideri konumunda yer alan şirket, biraz önce Galaxy Z Fold 3 kamera sızıntısı ile gündeme geldi.

Bildiğiniz üzere Samsung Ağustos ayın da S21 FE,  Z Flip 3 ve Z Fold 3 olmak üzere üç farklı telefonu karşımıza çıkaracak. Tasarımları ile birbirlerine göre farklılıklara sahip olacak olan bu telefon modelleri özellikleri ile birbirleri ile yarışacak.

"<yoastmark

Galaxy Z Fold 3 Kamera Özellikleri Belli Oldu

Beş farklı kamera ile karşımıza çıkacak olan akıllı telefon adından epey söz ettirecek gibi görünüyor. İki selfie, üç arka kameraya sahip olarak piyasadaki yerini alacak olan telefon, Sony’den güç alacak. Telefonun ön tarafında delik şeklinde bir oyuğun içerisinde 10MP’lik Sony kamera yer alacak. Ekran altı kamerası da olabileceği sızdırılan telefon, 16MP’lik Sony bir kameraya daha sahip olacak. Arka tarafta 12MP geniş açılı, 12MP ultra geniş kamera ve 12MP telefoto kamera olmak üzere üçlü kamera ile lansmana çıkması beklenen cihaz, tüm kameralar da 4K 60fps’i destekleyecek. Snapdragon 888 işlemciden güç alacak olan cihaz 120Hz ekran yenileme hızı ile şaşırtacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu