Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Daha Redmi Note 11’i Görmeden Redmi Note 12 Serisi Ufukta Göründü!

Redmi Note 11’i daha Türkiye’de görmeden Redmi Note 12 serisi hakkında ilginç bir açıklama geldi. Redmi Note 12 ailesi pek de uzağımızda değil.

Redmi Note 11 serisi telefonların tanıtımı üzerinden çok geçmedi. Note 11 ailesi Çin’de kasım ayında tanıtılırken, telefonların küresel çapta satışına ise yeni yeni başlanmakta. Redmi Note 11 serisinin Türkiye’de ise ne zaman satışa sunulacağı hala açıklanmış değil. Gelelim Redmi Note 12 serisi hakkında yaşanan gelişmelere.

Mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı Digital Chat Station adlı hesaptan Redmi Note 12 ailesi hakkında önemli bir bilgi paylaşıldı. Kaynağa göre telefon serisi yılın ikinci çeyreğinde (nisan-haziran) tanıtılacak.

Kaynağa göre Redmi ilk etapta Redmi K50 serisini duyuracak. Bunun için zaten tarih açıklandı. Redmi K50 serisi markanın 17 Mart tarihinde Çin’de gerçekleştireceği etkinlikle birlikte resmiyet kazanmış olacak.

Redmi Note 11 Pro 5G

Şirketin Redmi Note 12 için Note 11’in duyurusunun üzerinden en az altı ayın geçmesini bekleyeceğini düşünüyoruz. Bu durumda tanıtım etkinliği ya nisan ya da mayıs ayında gerçekleşecek. Seride her zaman olduğu gibi çeşitlilik olacak. Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 Pro+ ve Redmi Note 12S bunlardan bazıları olacak. Hatta Redmi bu modellerle yetinmeyip bir de bazılarının 4G versiyonlarını duyurmasını bekliyoruz.

Redmi Note 12 serisinin nasıl bir görünüme sahip olacağı ve teknik özelliklerinin neler olacağı henüz bilinmiyor. Fakat nisan ayı ile birlikte somut sızıntıların başlamasını bekliyoruz. Redmi Note 10 ve Note 11 serilerinde benzer tasarımlar tercih edildi. Redmi Note 12’de radikal bir değişim beklenmiyor değil. Öte yandan serinin en üst segment modelinde Dimensity 920 ya da Snapdragon 778G işlemcilerinden birinin yer alması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu