Akıllı SaatAkıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Tek Şarjla 65 Gün Kullanılan Akıllı Saat!

Garmin Enduro isimli akıllı saat, güneş enerjisinden şarj olan özel camı sayesinde tam 65 güne varan kullanım süresiyle dikkat çekiyor.

Akıllı saat pazarının iddialı markalarından olan Garmin, farklı ürünlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Son derece iddialı yeni bir akıllı saat ile karşımıza çıkan marka, Fenix 6 modelinin yenilenmiş hali Garmin Enduro ile sevenlerini selamlıyor.

Tasarımsal olarak neredeyse aynı gözüken her iki model, renk ve kordon seçenekleriyle birbirlerinden ayrılabiliyor. Günümüzün en büyük problemi olan şarj sorunu ise bu akıllı saatte yok. Yok diyoruz çünkü bu akıllı saat, sahip olduğu özel cam ile güneş enerjisinden tam olarak faydalanabiliyor.

Power Glass adı verilen bu teknoloji sayesinde güneş enerjisinden şarj olabilen akıllı saat, 65 güne kadar şarj olmadan dayanabiliyor. Max Battery modunda 300 saat kullanılabilen Garmin Enduro, GPS modunda ise 80 saatlik bir ömür sunuyor.

1,4 inç büyüklüğünde 280×280 piksel çözünürlüğünde OLED ekrana sahip olan akıllı saatin batarya kapasitesi veya kullandığı işlemci gibi detaylar açıklanmadı. iOS ve Android cihazlarla uyumlu olarak çalışabilen Enduro, 799 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Modelin ülkemizde resmi olarak satılıp satılmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu