Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Redmi 7 Pro geliyor! İşte ilk görüntü

Xiaomi, Redmi serisi telefonları genellikle altı aylık dönemler geçtikten sonra yeniliyor. Haziran ayında Redmi 6 serisini duyuran şirketin yakın zamanda Redmi 7 serisini görücüye çıkarması bekleniyor. Bir süredir haberlere konu olan Xiaomi Redmi 7 Pro ilk olarak TENAA belgelendirme kuruluşu tarafından onaylandı. Şimdi ise telefonun ilk görüntüsü ortaya çıktı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Redmi 7 Pro
Xiaomi Redmi 7 Pro

Redmi 5 ve Redmi 6 serisi telefonlarda 18:9 ekran standardını benimseyen Xiaomi, Redmi 7’desu damlası şeklinde bir çentik kullanıyor. Bununla birlikte alt çerçeve daha da inceltilmiş bir halde. Redmi 7 serisinde çok daha iyi bir ekran / kasa oranının sunulacağını söyleyebiliriz. Bunun yanında önceki Redmi serisi telefonlarda kırmızı ve beyaz renkte bir perakende kutusu tercih edilirken, serinin yeni modellerinde kutu turuncu renkte olacak.

Redmi 6 Pro’ya Snapdragon 625 işlemcisi güç verdi. Devam modelinde Snapdragon 632’nin kullanılacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca telefonun arka tarafında çift kamera ve parmak izi tarayıcısı göreceğiz. Xiaomi’nin önümüzdeki günlerde Redmi 7, Redmi 7A ve Redmi 7 Pro modellerine resmiyet kazandırması bekleniyor.

 

Android One Xiaomi telefonlar için sürpriz gelişme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu