Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

Nokia cephesinden Android Oreo açıklaması geldi!

Nokia cephesinden Android Oreo güncellemesine ilişkin yeni bir açıklama geldi. Mevcut akıllı telefonlarını Android 8.0 sürümüne yükselteceğini daha önce onaylayan Nokia bu defa güncelleme takvimi hakkında konuştu. HMD’nin Avustralya, Yeni Zelanda ve Endonezya Genel Müdürü Mark Trundle, Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modellerinin yıl sonuna kadar Android 8.0 güncellemesini alacağını belirtti. Şirket daha önceki açıklamasında herhangi biri tarihi işaret etmemişti.

Nokia cephesinden Android Oreo açıklaması

Sevindirici olan gelişme Nokia 2017 sonuna kadar giriş, orta ve üst segment telefonların tümünü yeni Android sürümüne yükseltmiş olacak. Hatta Nokia 3 için Android 8.0 sürümünü çalıştıran en uygun fiyatlı telefon olacak diyebiliriz.

Nokia 8 içinse güncelleme test süreci başlamıştı. Çok yakında telefon sahiplerinin yeni Android sürümüyle tanışacağını söyleyebiliriz.

Son olarak Nokia’nın şu sıralar yeni modeller duyurmaya hazırladığını biliyoruz. Amiral gemi Nokia 9’un yanında Nokia 2 ve Nokia 7’nin isimleri zikrediliyor. Hatta Nokia 9 ve Nokia 2 modellerine ait birçok sızıntı gerçekleşmiş durumda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu