AndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 13 Ultra’nın Yüksek Kalitede Görüntüleri Yayınlandı

Xiaomi 13 Ultra cephesinde sular iyice ısındı. Henüz bir lansman tarihi ortalıkta yok fakat telefonun her gün yeni bir gelişmeyle gündemde.

2023’ün merakla beklenen telefonlarından biri de Xiaomi 13 Ultra. Premium telefon son dönemde gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Bahar döneminde duyurulması beklenen telefon şimdi de neredeyse resmi görünen fotoğraflar eşliğinde karşımıza çıktı. Görüntüler daha önce Xiaomi 13 Pro’nun benzer görüntülerini sızdıran bir kaynaktan geldi.

Xiaomi 13 Ultra Karşınızda!

Xiaomi 13 Ultra, her ne kadar öncülü olan modelle benzer yani yuvarlak kamera modülüne sahip olsa da, arka kısımda yeni bir yapı sunuyor. Yuvarlak kamera modülü bu defa çıkıntılı olmayacak. Xiaomi bunun yerini kasanın üst kısmını biraz daha yükseltiyor.

Daha önce gelen bilgilere göre Xiaomi 13 Ultra’da 1 inç büyüklüğündeki 50 megapiksel Sony IMX989 kamera yer alacak. Ultra geniş açılı kameraya ek olarak arka kısımda telefoto ve periskop kameralar göreceğiz. 13 Ultra modelinde toplamda dört arka kamera kullanılacak.

Telefonun kamera birimi Leica ayarları ile desteklenecek. Öte yandan 13 Ultra’da ana kamera, Mate 50 Pro’daki gibi f/1.6-2.4 değişken diyafram açıklığına sahip olabilir.

Xiaomi 13 Ultra’daki sadece kamera tarafında gelişmeler olmayacak. Şarj ve bağlantı noktasındaki bazı eleştiriler de giderilecek. Bir önceki modelde 67 watt olan şarj desteği 13 Ultra’da 90 watt’a yükseltilecek. Telefon ayrıca USB 2.0 yerine USB 3.0’a geçiş yapacak.

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak modelde cam ve deri şeklinde versiyonlar olacak. Xiaomi’nin seramik kasaya sahip bir sürümü ise duyurması beklenmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu