Akıllı TelefonAndroidOPPO

OPPO Find X7 Pro Yoksa Böyle mi Görünecek?

OPPO Find X7 Pro cephesinden heyecan yaratan görüntüler geldi. Yayınlanan render görüntüler tasarım dersi veriyor.

Yakın zamanda yaşanan bir gelişmede, çift periskop lens kurulumuna sahip OPPO Find X7 Pro, Çin’deki bir metroda görüldü. Mobil dünyasıyla yakından ilgiliyseniz bu tarz görüntülerin sık sık yaşandığını biliyor olmalısınız. Evet bu haberlere alışkınız ancak bu defa kameralara yakalanan telefon daha öncekilere hiç de benzemiyor.

OPPO Find X7 Pro Sıra Dışı Görünüyor

Bu benzersiz tasarım teknoloji ve akıllı telefon meraklıları arasında tartışmalara yol açtı. Telefonun arka kısmının yarısını kaplayan sekizgen kamera çerçevesi, üstte ve altta iki periskop lensi ve sol üst köşede bir flaşı barındırıyor. Kışkırtıcı bir tasarımla ortaya çıkan Find X7 Pro’yu sizin beğenip beğenmediğinizi merak etmiyor değiliz. Şimdi GSM China sitesinde karşımıza çıkan bazı konsept görüntülere göz atalım. Bu görüntüler geçtiğimiz gün metroda görülen telefonun tasarımı referans alınarak hazırlandı.

Bazı kullanıcılar böyle bir tasarımın estetik çekiciliği ve pratikliği konusunda endişelerini dile getirebilir. Sekizgen kamera çerçevesi her ne kadar ayırt edici olsa da herkesin zevkine hitap etmeyebilir. Periskop lenslerin yerleşimi telefonun ergonomisini de etkileyebilir ve potansiyel olarak onu daha hacimli veya kullanımı daha zor hale getirebilir.

Hasselblad işbirliğinin ve yeni bir portre lensi çözümünün dahil edilmesi OPPO’nun akıllı telefon fotoğrafçılığının sınırlarını zorlama konusundaki kararlılığını gösteriyor. Kamera performansına öncelik veren ve yeni fotoğraf olanaklarını keşfetmeye meraklı kullanıcılar, OPPO Find X7 Pro’nun tasarımını ilgi çekici ve değerlendirmeye değer bulabilir.

Raporlara göre Find X7 Pro’nun arka kamera biriminde 1 inç Sony IMX989 kamera sensörünün değiştirilmiş bir versiyonu olduğu söylenen OIS özellikli 50 megapiksel LYT-900 ana kameradan oluşacak. Bir diğer kamerada 50 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lens yer alacak.

2,7x optik yakınlaştırmalı 50 megapiksel IMX890 telefoto kamera ve 6x optik yakınlaştırmalı 50 megapiksel IMX858 periskop telefoto kameralar ile etkili yakınlaştırma ve bokeh etkili fotoğraflar çekilecek. Son olarak telefonun işlemci biriminde beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 3 yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu