Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

Artık iPhone 11 için ekstradan onu almanıza gerek yok

Apple 10 Eylül tarihinde yeni nesil iPhone 11 (iPhone XI) ile karşımıza çıkmaya hazırlanırken “vay bee” denilecek bir güzelliği de kullanıcılarına sunacak

Apple iPhone 11 (iPhone XI) tanıtımını önümüzdeki ay gerçekleştirecek. iPhone XI lansmanı birçok kişi için heyecanla beklenirken Apple’ın “yeni hiçbir şey” sunamayacak olması ise büyük bir kesimi heyecanlandırmıyor. Apple ile Amerika‘ya giden basın yine ballandıra ballandıra iPhone çentiğini övecek ve “bugüne kadar yapılan en iyi iPhone” modeli ile bizleri tanıştıracak. 10 Eylülde yapılacak lansman öncesinde telefon ile ilgili bilgileri de sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Biliyorsunuz Apple iPhone XS serisi ile birlikte hızlı şarj desteğini bizlere sunmuştu ama bu şarj adaptörünü kutuya koymak yerine onu da aksesuar gibi kullanıcılarına satmıştı. Apple‘ın zihni sinir projelerinden birisi olan bu durum sanırız yeni iPhone serisi ile son bulacak. Zira bugün gelen bilgiye göre yeni iPhone‘nun en büyük inovasyonlarından birisi hızlı şarj adaptörünü kutu içine koyulması olacak.

iPhone 11 özellikleri ile inovasyonun dibine vuruyor!

Bir başka inovasyon ise bugün 180 dolarlık telefonlarda olan geniş açı kamera sensörü. Bu sensör de ilk kez Apple tarafından yeni nesil iPhone XI serisinde kullanılacak. Telefon bize ne sunacak bunu bilemiyoruz ama Türkiye fiyatı Samsung Galaxy Note 10 Plus fiyatından daha çok konuşulacak gibi görünüyor. Peki siz yeni nesil iPhone’nun özellikleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu