GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

AirPods Pro klonu Xiaomi Mi Air 2 Pro geliyor!

Apple AirPods Pro’ya benzerliği ile dikkat çeken Xiaomi Mi Air 2 Pro için geri sayım başladı. Korkmayın fiyatı AirPods’un yarısı olacak.

Kablosuz kulaklıklar günümüzde artık iyice popülerleşti. AirPods ile başlayan bu furyaya Çinli üreticilerin uygun fiyatlı kulaklıklarının dahil olması bu popülerleşmede büyük önem oynadı. Xiaomi de bu furyada ürettiği modeller ile büyük beğeni toplamıştı. Çinli firma şimdi de karşımıza Xiaomi Mi Air 2 Pro modeli ile çıkmaya hazırlanıyor.

Görünüm açısından Apple’ın AirPods Pro modeli ile neredeyse aynı görünüme sahip olan Mi Air 2 Pro, siyah rengi ile ön plana çıkacak. 73 dolar gibi oldukça uygun fiyata satılması beklenen bu modelin ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı söyleniyor. 100 ms gibi oldukça düşük bir gecikme sunacak olan kulaklık, PUBG Mobile ve Fortnite gibi rekabetçi oyunlarda farkını ortaya koyacak.

AAC ve LHDC kodeklerini destekleyecek olan TWS‘miz, ses konusunda kullanıcılarını fazlasıyla memnun edecek. Mi Air 2 Pro modeli ANC özelliği aktif değilken 7 saate kadar kullanım ömrü sunacak.

Xiaomi Mi Air 2 Pro

Ancak ANC özelliği aktifleştirildiğinde kullanım süresi 5 saate kadar düşecek. Kulaklığın şarj özellikli kılıfı ise 28 saate kadar kullanım süresi sunacak. 70 dolar fiyat bandındaki bir kulaklık için oldukça başarılı bir süre sunacak olan Xiaomi, Bluetooth 5.0 teknolojisi ile iOS ve Android telefonlara bağlanabilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu