Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo V40, Zeiss Kamerasıyla Sızdırıldı

Türkiye'de de satışa sunulacak olan Vivo V40 resmi olarak karşınızda. Vivo'nun orta segment telefonun Zeiss kameralar olacak.

Vivo V ailesi dünya çapında yeni üyeler kazanmak üzere. Vivo V40 ve V40 Pro‘nun yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. İki telefonun şimdi resmi görüntüsü ortaya çıktı.

V30’un tasarımını hatırlıyorsanız, V40‘ın öncülüne hiç benzemediğini fark edeceksiniz. Artık arka panelde, çift kamera sensörleri için daha küçük dairesel kamera halkası kullanılıyor. Yine bu çift kameranın yer aldığı modül içerisinde Zeiss logosu dikkat çekiyor.

Ana kamera kurulumunun altında, Vivo’nun imzasına dönüşen Aura ışığını ve bir sensör daha dikkat çekiyor. Sızdırılan görsellere bakılrsa telefon mor ve gümüş/gri renklerde çıkış yapacak. Telefonun ön kısmı, V30’da görülen kavisli ekranı, minimal çerçeveleri ve orta kısma konumlandırılan kamerayı koruyor.

Vivo V40 Başlıca Özellikleri

Teknik özelliklere gelince, Vivo V40’ın 2400 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,78 inç büyüklüğünde FHD+ AMOLED ekrana sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Telefon muhtemelen V30’a benzer, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alacak.

Kamera kurulumunun da V30’a benzer olması bekleniyor. Vivo V40, 50 meagapiksel ana ve 50 megapiksel ultra geniş açılı kameraya sahip olacak. Önde 50 megapiksellik bir selfie kamerası göreceğiz. 

Pil kapasitesinde dikkate değer bir yükseltme olabilir. Vivo V40’ın, 80W hızlı şarj desteğine sahip 5.500mAh bataryaya sahip olduğu gelen bilgiler arasında. Hatırlayacak olursan Vivo V30’daki pil 5.000 mAh büyüklüğündeydi. Telefonun bağlantı seçenekleri arasında çift SIM desteği, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS ve USB Type-C bağlantı noktası bulunacak.

Yazılım tarafında V40’ın kutudan Android 14 işletim sistemiyle çıkması bekleniyor. Ayrıca telefon toza ve suya dayanıklılık noktasında IP68 derecesine sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu