Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy M20 sürprizlerle geliyor! Pil çok iddialı

Kısa süre önce resmi belgelendirme kuruluşu tarafından onaylanan Samsung Galaxy M20 için geri sayıma geçildi. Samsung’un ilk Galaxy M serisi telefonları ocak ayında duyurması bekleniyor. Allabout Samsung isimli site Galaxy M20 hakkında önemli bilgiler ortaya çıkarırken, telefon Samsung adına bazı ilklere imza atacak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Galaxy M20 özellikleri

Öncelikle sitenin iddiasına göre Galaxy M20’de su damlası şeklinde bir çentik yer alacak. Üstelik yayınlanan konsept görüntüye bakılırsa telefon oldukça iyi bir ekran / kasa oranı sunacak. Üst segmentte ve Galaxy A serisinde Infinity-O ekran kullanımını sürdürecek Samsung’un uygun fiyatlı Galaxy M serisinde ise yoluna su damlası şeklindeki çentikle devam edeceğini düşünüyoruz.

Samsung Galaxy M20
Samsung Galaxy M20

Gelelim telefondaki bir diğer önemli detaya. Galaxy Note 9’da yer verdiği 4.000 mAh pille dikkat çeken Samsung, Galaxy M20’de ise 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil kullanacak. Bu pil kapasitesinin telefonun en güçlü yönü olacağını söyleyebiliriz.

Telefonun ekran boyutu belirtilmese de, 6.2 inç olacağı iddia ediliyor. 13 megapiksel + 5 megapiksel çift arka kamera, 8 megapiksel ön kamera telefonda yer alması muhtemel diğer özellikler.

 

Honor V20 resmi görüntüleri ve tüm özellikleri ortaya çıktı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu