Akıllı TelefonGenelMobirollerVivo

Vivo T1 Serisi, Gücü ile Orta Segmente Yeni Bir Soluk Getirecek

“Kahraman” olarak tanımlanan Vivo T1 serisi, performansı ile orta segment cihazlarda yeni bir yer edinecek. İşte telefonun detayları.

Bugün Vivo, ailesine yarın daha fazla “savaşçı” ekleyeceğini resmen duyurdu. Vivo T1 serisi, resmi olarak 19 Ekim’de piyasaya sürülecek. Şirket Weibo gönderisinde bu yeni serinin “bir kahraman” olduğunu iddia ediyor.

Duyuru posteri, Yeni Vivo T1’in matris tasarımı kullanan üçlü kamera sistemi geleceğini de gösteriyor. Ayrıca serinin iki telefona sahip olduğunu da öğrendik. Biri Vivo T1 diğeri de T1X. Sızıntılara göre, T1’in siyah ve camgöbeği renklerinde satışa sunulacağı iddia ediliyor. Ayrıca bu cihazın 8/128 GB , 8/256 GB ve 12/256 GB olmak üzere üç seçeneğe de sahip olacağı ortaya çıktı. T1x ise 6/128 GB, 8/128 GB ve 8GB/256 GB seçeneklerine sahip olacak.

Vivo T1

Telefonların çipine gelirsek şu anlık herhangi bir bilgi yok. Ancak yeni serinin ya Qualcomm Snapdragon 7 serisi ya da MediaTek Dimensity orta seviye çip serisini kullanacak olduğunu biliyoruz. Spesifik olarak ise 778G veya Dimensity 900 SoC ile geleceklerine dair spekülasyonlar var.

Sızdırılan görüntülere göre, T1 modelinin delikli bir selfie kamerasına sahip olacağını görüyoruz. T1X modelinin ise klasik su damlası çentiği ile geleceği de bariz. Ayrıca başka bir sızıntı, telefonların yüksek yenileme hızına sahip LCD ekrana sahip olacağını gösteriyor. Pil kapasitelerinin de 5.000 mAh olacağı da bildirilerde. Cihazlar yarın tanıtılacak ve daha çok detayı öğreneceğiz. Takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu