Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT 7 Pro Temel Özellikleri Sızdırıldı

realme'nin Snapdragon 8 Gen 4 destekli ilk telefonu realme GT 7 Pro olacak. Telefonun başlıca özellikleri belli oldu.

Son dönemde ortaya çıkan sızıntılar, realme’nin realme GT 7 serisi akıllı telefonlar üzerinde çalıştığını ortaya koydı. Markanın Temmuz ayında Çin’de Snapdragon 8 Gen 3 destekli akıllı telefonunu duyurması bekleniyor. İlk sızıntılarda Realme GT 6 olarak bahsediliyordu ancak daha yeni raporlar, adının Realme GT 7 olarak değişebileceğini öne sürüyor. Şu anda ismi konusunda netlik yok. Resmi olarak doğrulanan şey, Realme’nin bu yılın sonuna kadar Hindistan’da Realme GT 7 Pro modelini de piyasaya sürmeyi planladığı. Hatırlayalım marka geçen yıl aralık ayında realme GT 5 Pro‘nun duyurusunu gerçekleştirdi. Şimdi ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station, bu yıl aralık ayında tanıtılması beklenen Pro modelin temel özelliklerini açığa çıkardı.

realme GT 7 Pro teknik özellikleri 

DCS’ye göre GT 7 Pro, 1,5K çözünürlük sunan OLED 8T LTPO ekrana sahip olacak. Bu panel, yerli bir ekran üreticisi tarafından sağlanacak ve belli noktalarda özelleştirilmiş olacak.

realme GT 7 Pro’nun işlemci biriminde Snapdragon 8 Gen 4 yonga seti, 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı yer alacak. Sızıntı yapan kişi, cihazın pil boyutunu açıklamasa da, cihazın, geleneksel lityum iyon pillere göre üstün enerji yoğunluğu ve hızlı şarj yetenekleriyle bilinen oldukça büyük bir silikon anot piline sahip olduğunu iddia etti. Hatırlamak gerekirse GT 5 Pro, 5.400 mAh bataryaya sahipti, bu da GT 7 Pro’nun yaklaşık 6.000 mAh bataryaya sahip olabileceğini gösteriyor.

Sızıntı ayrıca Realme GT 7 Pro’nun 3x optik yakınlaştırma desteğine sahip 50 megapiksel periskop telefotoya sahip olacağını ortaya koyuyor. Ne yazık ki cihazın diğer kamera detaylarına yer verilmedi. Son raporlar ayrıca GT 7 Pro’nun markanın ultrasonik ekran içi parmak izi sensörüne sahip ilk telefonu olabileceğini belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu