Akıllı SaatAkıllı Telefon

Huawei Watch GT Mate 20 serisi ile tanıtılacak! Hediye edilir mi?

Akıllı saat tarafında Apple ve Samsung tek başlarına kalmış gibi görünürken son günlerde LG’nin de bu pazarda yeni bir ürün tanıtacağı haberlerini sizlerle paylaştık. Bugün ise Huawei Watch GT isimli yeni bir saatin duyurusunu yapıyoruz. İlk nesil Huawei Watch’ın fiyatı ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Çinli üretici 16 Ekim tarihinde tanıtacağı yeni nesil amiral gemisi Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerinin yanında Watch GT adında bir de akıllı saat ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Huawei Watch GT iki model ile karşımıza çıkacak!

Gelen bilgilere göre GT Sport ve GT Classic isimleriyle karşımıza iki farklı model ile çıkacak olan akıllı saatlerin 1,39 inçlik yuvarlak OLED ekran ile geleceği de sızdırılan bilgiler arasında. İki model arasında büyüklük farkı olmayacak. Watch GT Classic gümüş renkli kasaya ve camın etrafında da siyah bir çerçeveye sahip olacak. 4GB hafıza ve 420 mAh pile sahip olacak olan akıllı saatlerin nasıl bir pil performansı ortaya koyacağını ve hangi fiyatlandırma ile bizlere sunulacağını oldukça merak ediyoruz.

Editörün Notu: Huawei Mate 20 Pro alanlara ya da ön sipariş verenlere bu saatlerin hediye edilmesi de oldukça yüksek bir ihtimal…

Huawei Mate 20 Lite n11.com üzerinden satışta! Fiyat mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu