Akıllı BileklikAndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

14 dolarlık fiyatı ile Redmi Band tanıtıldı! Daha ucuz olamaz herhalde!

Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi Band bugün resmi olarak tanıtıldı. Yeni nesil akıllı bilekliğin fiyatı ise tek kelimeyle inanılmaz…

Akıllı telefon pazarında Xiaomi‘nin alt markası olarak devam eden ama son dönemde oldukça iyi bir konuma yükselen ve 2019 yılında Hindistan pazarında rakipsiz lider olan Redmi yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi Band az önce resmen tanıtıldı.

Daha çok Fitness için geliştirilen bu akıllı bilekliğin en önemli özelliği kim ne derse desin 14 dolarlık fiyatı. Ürün bugün ön siparişe açıldı ve inanmayacaksınız ama ön sipariş fiyatı da 13 dolar olarak belirlendi.  1.08 inç dikdörtgen renkli bir ekrana sahip olan ürünün renkli ekran ile gelmesi de asıl sürprizlerden birisi oldu.

Redmi tarafından yapıla açıklamada yeni nesil akıllı bilekliğin 14 gün boyunca şarj süresi sunabildiği belirtiliyor ama gerçek kullanımda nasıl bir performans ortaya konulacak? Bunu da yapacağımız testte ortaya koyacağız. 5 Farklı spor aktivitesini takip edebilen bu fiyat odaklı ürünün gün boyunca kalp atış hızını da ölçtüğünü belirtelim. Bununla birlikte yeni nesil bilekliğin uyku kalitesini ve süresini izlemeyi desteklediğini de belirtelim.

Buna karşılık Realme nasıl bir ürün tanıtacak biz bunu merak ediyoruz. Ürünün Türkiye pazarına da kısa süre içinde giriş yapması bekleniyor. Son dönemde Xiaomi’nin farklı ürünler ile karşımıza çıkmaya başladığı da gözümüzden kaçmıyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu