GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTabletTeknoloji

Samsung Galaxy Tab A7 Lite TENAA’da Görüntülendi!

Son günlerde yaşadığı çip krizi ile gündeme gelen Samsung yeni tableti Galaxy Tab A7 Lite için tüm hazırlıklarını tamamladı!

Özellikle yaşadığı çip sıkıntıları yüzünden Galaxy Note 21 modelini iptal etmeyi bile düşünen Samsung tarafı bir şekilde cihazlarını üretmeye devam ediyor. Son zamanlarda en çok sızdırılan cihaz görüntüleri ile gündeme geliyordu ancak bu sefer işler farklı. Elimize geçen bilgilere göre yeni bir tablet üzerinde çalışıyorlar. Galaxy Tab A7 Lite olarak isimlendirilmesi beklenen bu tablet TENAA üzerinde görüntülendi. Dolayısıyla elimizde cihaza dair bazı özellikler var. Bakalım bu model kullanıcılara ne gibi özellikler sunuyor.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Teknik Özellikleri Neler?

Galaxy Tab A7 Lite TENAA

Cihaz TENAA’da görüldüğü üzere OneUI 3.0 ile birlikte Android 11 bulunduracak şekilde geliyor. 212,5 x 124,7 x 8mm boyutlarında olan cihaz 5,100mAh boyutunda bir bataryadan besleniyor. Bu batarya 15W hızlı şarj desteğine sahip. 8,7 inç boyutunda koca bir ekrana sahip cihazımız içerisinde 3GB RAM bulunduruyor ve gücünü MediaTek Helio P22 yonga setinden alıyor. Hatırlatmak gerekirse bu yonga seti 8 çekirdekli bir yapıya sahip. Geekbench skorlarına baktığımızda bu işlemci tekli çekirdek skorunda 840 puan, çoklu çekirdek skorunda ise 3838 puan elde edebiliyor.

Cihazımız şu anda Rusya üzerinden resmî olarak görüntülenebiliyor. Bunun yanında ise başta Belçika, Norveç, Almanya, İsveç, Danimarka, Portekiz ve İspanya gibi bazı diğer ülkelerde de yakın zamanda satışa çıkacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca eklemek gerekir ki cihazın ülkemizde hali hazırda bulunan Tab A7 Lite ile farklı olacağını tahmin ediyoruz. Fiyatı çok pahalı olmayacak gibi gözüken bu model ülkemize de getirilebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu