Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X6 Pro İşte Böyle Görünecek

Güvenilir bir kaynak tarafından sızdırılan bir görselin OPPO Find X6 Pro modeline ait olduğu öne sürüldü. Yeni bir tasarım geliyor.

2023 yılı mobil dünyasında kamera noktasında ciddi bir rekabet yaşanacak. Xiaomi 12S Ultra’nın gerçek anlamda 1 inç büyüklüğünde bir sensör taşıması diğer markaları da harekete geçirmiş durumda. Vivo’nun ardından OPPO’nun da bir sonraki amiral gemisi telefonda 1 inç büyüklüğünde sensöre yer vereceği yüksek sesle dile getirilmekte. OPPO Find X6 Pro modelinin bunun dışında neler sunacağı merak ediledursun, güvenilir bir kaynaktan telefona ait olduğu öne sürülen bir görsel paylaşıldı.

OPPO Find X6 Pro Sızdırıldı!

Digital Chat Station tarafından yayınlanan fotoğraf iddiaya göre OPPO Find X6  Pro’nun kamera birimini gözler önüne seriyor. Bu görüntü, son iki nesildir benzer bir kamera birimi taşıyan Find X serisinde radikal bir değişimin yaşanacağının habercisi.

Find X6 Pro’nun kamera birimi Xiaomi 12S Ultra ve son dönem Vivo telefonları anımsatıyor. Arka bölümde yuvarlak bir modül üzerinde üç kamera yer alıyor. Üst kısımda iki kamera yan yanayken, alt bölümde dikdörtgen bir periskop kamera göreceğiz. Telefonda muhtemelen makro çekim desteğine sahip bir de ultra geniş açılı kamera yer alacak.

Find X6 Pro modeline Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. Telefonun Çin’e özel Dimensity işlemcili bir versiyonu da tanıtılabilir. Telefonda muhtemelen 6.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde, kavisli ve 120Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. En az 100 watt’lık bir şarj gücüne sahip olacağı bildirilen telefonun 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu