AndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Android O resmi adı sonunda belli oldu

Android O resmi adı görünüşe bakılırsa netlik kazandı. Daha önce Oatmeal Cookies ve Oreo isimleri üzerinde durulsa da, yeni gelen bir açıklama isimlendirmenin farklı olacağını gösteriyor.

Android O resmi adı belli oldu

Google’ın kıdemli yöneticilerinden Hiroshi Lockheimer, Twitter hesabından Android O sürümünün resmi adı için başka bir ismi ön plana çıkardı. Android ve Chrome platformda üst düzey bir yetkili olan Lockheimer, Android O resmi isminin Orangina olacağını gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Android O resmi adı
Android O resmi adı

Fotoğraf, soğan ve zeytin gibi birtakım isimleri içermekle birlikte, Orangina diğerlerinden çok daha fazla ön plana çıkmış ve listedeki tek tatlı içecek ismi olarak dikkat çekiyor. Yeri gelmişken Orangina’nın Fransa’da gazlı ve portakal aromalı tatlı bir içecek olduğunu belirtelim.

Google geçtiğimiz gün Android O dördüncü geliştirici ön izleme sürümünü dağıtıma sundu. Resmi güncellemenin ağustos ayı içerisinde yayınlanacağı daha önce açıklanmıştı. Alt bölümdeki haberimizde Android O sürümüne eşlik edecek başlıca yeniliklere göz atabilirsiniz.

Android O sürümü ile gelecek 12 çarpıcı yenilik

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu